Design salontafels

Een salontafel kan onopvallend verdwijnen in een interieur, maar het is natuurlijk veel leuker om hier een echte blikvanger van te maken. Het is dan ook een echte toevoeging aan de zithoek in uw interieur. Een design salontafel is net even wat unieker dan de gemiddelde tafel en heeft daardoor een geheel eigen uitstraling.

En met de mooiste design merken bij MisterDesign heeft u ruime keuze in tafels: van tijdloze modellen tot de nieuwste trends onder de design salontafels. Maak uw zithoek helemaal af door een design salontafel aan het geheel toe te voegen!

125 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

125 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tip: Combineer een design salontafel met design bijzettafels!

Op zoek naar iets heel anders dan een standaard salontafel? Helemaal van nu: mix & match verschillende design salontafels en design bijzettafels voor een speels effect. Hier mag best gemixt worden met kleuren, groottes en materialen. Zo kun je ze ook nog afzonderlijk van elkaar gebruiken wanneer visite komt of na een tijd weer in een andere samenstelling zetten. Inspiratie nodig? Kijk op onze Pinterest pagina of loop binnen in onze winkel om verschillende samenstellingen te bekijken.