Midgard Ayno Tafellamp

By Stefan Diez

Omschrijving

De Midgard AYNO Tafellamp is een ontwerp van Stefan Diez. Bijna 70 jaar nadat de iconische Midgard collectie voor het laatst werd uitgebreid, is de AYNO lamp het eerste ontwerp dat nieuw aan de collectie is toegevoegd. De vormgeving van de lamp onderstreept het innovatieve karakter van Midgard op het gebied van verstelbare verlichting, waarmee het merk in 1919 bekend werd.

Door het snoer een prominente rol te laten spelen wordt er een speels element toegevoegd wat voor extra diepte in het ontwerp zorgt. De AYNO Lamp heeft een stalen voet waar een flexibele glasvezelstaaf op is bevestigd. Met twee traploze stelringen is de dunne kabel, die een coating van textiel heeft, aan de glasvezelstaaf gekoppeld. Het buigzame karakter van het glasvezel zorgt ervoor dat de hoogte van de lamp aangepast kan worden door de kabel strakker of losser te spannen. Wanneer de spanning geheel van de kabel afgehaald wordt zal de glasvezelstaaf terugkeren naar zijn oorspronkelijke rechte positie. Het licht kan gericht worden omdat de conische kap in alle richtingen gekanteld kan worden. Door contragewichten, veren, kogel-, draai- of kantelscharnieren in het ontwerp van de lamp te vermijden kan de lamp worden gemonteerd zonder hulp van gereedschap. Ook is de minimalistische lamp hierdoor onderhoudsarm en kunnen onderdelen gemakkelijk worden vervangen.

De AYNO lampenfamilie bestaat uit een tafellamp (S) en twee vloerlampen (L & XL). De lampen zijn verkrijgbaar met een zwarte of een oranje kabel. Bij beide varianten is de kleur van het frame en de kap zwart. De geïntegreerde lamp is dimbaar. De AYNO Tafellamp heeft een totale lengte van 135 centimeter. In gebogen stand is de breedte 64 centimeter bij een hoogte van 74 centimeter. Het voetstuk is 18 centimeter.

Midgard AYNO Tafellamp


✓ Licht en minimalistisch ontwerp
✓ Verstelbaar
✓ Dimbaar
✓ Ook verkrijgbaar als vloerlamp

Vragen over de AYNO Tafellamp van Midgard?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Midgard AYNO Tafellamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Designer Stefan Diez
Garantie 2 jaar
Merk Midgard
Breedte 64 cm
Hoogte 74 cm
Dimbaar Ja, via ingebouwde dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
IP Waarde IP20
Soort lichtbron LED
Kelvin 2700

Ayno Lamp Zwart

Zwart snoer

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 238

Ayno Lamp Zwart

Oranje snoer

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 238

Ayno Lamp Grijs

Grijs snoer

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 238

Ayno Lamp Grijs

Oranje snoer

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 238

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit