Midgard Spring Balanced Tafellamp

By Midgard

Omschrijving

De Midgard Spring Balanced Tafellamp is een ontwerp van Midgard. Het principe van gericht licht maakt al sinds de oprichting van het verlichtingsmerk deel uit van de filosofie. Tijdens het begin van de twintigste eeuw ontwikkelde Curt Fischer, de oprichter van Midgard, de eerste verstelbare lamp. Zijn zoon, Wolfgang Fischer, legde zich toe op het perfectioneren van het ontwerp van de lamp die verstelbaar was en in positie bleef door het gebruik van veren. De Spring Balanced lamp kan dankzij de beweegbare tweearmige oplossing, waarvan het mechanisme rechtstreeks is afgeleid van de menselijke arm, het licht precies daar richten waar het nodig is.

De Midgard Spring Balanced Tafellamp scharniert op drie punten. De onderhoudsvrije verbindingen en veren garanderen zelfs bij intensief gebruik flexibiliteit en stabiliteit. De lamp wordt aan de rand van een tafeloppervlak geklemd. In de arm zitten twee scharnieren waardoor de lamp in hoogte versteld kan worden. De witte binnenkant van de lampenkap zorgt voor een extra sterke lichtprojectie. Op de kap zit een draaischakelaar. Alle onderdelen worden in Duitsland geproduceerd en de lampen worden in Hamburg handmatig geassembleerd. De productie van de lampen gebeurd nog steeds met veel originele gereedschappen.

De lengte van het bovenste gedeelte van arm is 40 centimeter. Het onderste gedeelte is 50 centimeter. De kap heeft een hoogte van 19 centimeter met een diameter van 20 centimeter. De voet van de lamp heeft een diameter van 30 centimeter. De lamp is verkrijgbaar in zwart of wit. Beide varianten hebben een kabel die omhuld is met zwart textiel.

In dezelfde vormgeving als de Spring Balanced Tafellamp is er ook een tafellamp en een vloerlamp verkrijgbaar.

Midgard Spring Balanced Tafellamp


✓ Verstelbaar in hoogte
✓ Uitstekende flexibiliteit en stabiliteit
✓ Geproduceerd en geassembleerd in Duitsland
✓ Ook verkrijgbaar als tafel- of als vloerlamp

Vragen over de Spring Balanced Tafellamp van Midgard?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Midgard Spring Balanced Tafellamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Midgard
Garantie 2 jaar
Merk Midgard
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
IP Waarde IP20
Kabel Lengte 150 cm
Soort lichtbron 1x E27, Max 40W

Spring Balanced Tafellamp

Zwart

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 503

Spring Balanced Tafellamp

Wit

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 503

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit