Vitra Maharam Millerstripe Multicolored Bright Sierkussen

By Alexander Girard

Omschrijving

Het Vitra Maharam Millerstripe Multicolored Bright Kussen is een ontwerp van Alexander Girard. In samenwerking met Vitra heeft Maharam, een New Yorks textielbedrijf, een collectie bijzondere kussens samengesteld met de naam Textiles of the 20th Century. Ieder kussen is voorzien van een ontwerp van een iconische ontwerper uit de vorige eeuw. Maharam en Vitra geven een nieuwe draai aan deze ontwerpen door ze af te drukken op deze sierkussens. Een ontwerp van de legendatische Alexander Girard mag in deze collectie uiteraard niet ontbreken. Voor dit kussen koos Maharam voor een kleurrijk gestreept patroon van de ontwerper. De vrolijke print zorgt voor veel kleur in ieder interieur en is bovendien gemakkelijk te combineren met de andere kussens uit de collectie!

Naast deze kleurrijke variant hebben Maharam en Vitra meerdere prints van Alexander Girard geselecteerd voor de collectie Textiles of the 20th Century. Al deze ontwerpen zijn verkrijgbaar in onze webshop, net zoals alle andere kussens uit de collectie. Ieder kussen is 40 bij 40 centimeter groot en gevuld met eendenhalfdons.

Het Maharam Millerstripe Multicolored Bright Kussen maakt deel uit van een collectie sierkussens, die Maharam voor Vitra heeft samengesteld. Maharam werd in 1902 opgericht door een Russische immigrant, Louis Maharam. Hij bouwde het merk uit tot dé fabrikant van kwalitatief hoogstaand textiel. Een samenwerking met Vitra is om die reden niet heel verwonderlijk, want Vitra heeft de naam graag samen te werken met bijzondere ontwerpers en merken. Vanaf de jaren ’50 is Vitra partnerships met iconische designers als Charles en Ray Eames, George Nelson, Verner Panton en Alexander Girard aangegaan. Deze collectie is een eerbetoon aan al deze grote namen en de ontwerpen die ze hebben gecreëerd.

Vitra Maharam Millerstripe Multicolored Bright Kussen


✓ Textiel van Maharam
✓ Kleurrijke print
✓ Afmeting: b. 40 x h. 40 cm.
✓ Designer: Alexander Girard

Vragen over het Maharam Millerstripe Multicolored Bright Kussen van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Vitra Maharam Millerstripe Multicolored Bright Kussen.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Alexander Girard
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 40 cm.
Opties Afneembare hoes
Bijlagen Vitra Maharam Kussens

Millerstripe Multicolored Bright

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 189

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit