Kartell Misses Flower Power Vaas

By Philippe Starck

Omschrijving

De Misses Flower Power van Philippe Starck voor Kartell is een vaas die ongetwijfeld “buitensporige” afmetingen heeft. De zoektocht naar impressionante kleuren heeft geleid tot de ontwikkeling van een bewerking waarmee een semitransparante en onregelmatige oppervlakte wordt verkregen en waardoor de vaas een vintage-touch krijgt.

Dankzij de technologie die voor het eerst op materiaal wordt gebruikt – draaispuitgieten - wordt de vaas uit één stuk vervaardigd waarvan de binnenkant bestend is tegen zowel aarde, water, planten als bloemen en aldus veelzijdig gebruik mogelijk maakt. Het ronde basisstuk dat vervaardigd is in dezelfde kleur als de structuur, biedt de vaas zeer veel stabiliteit.

De zwarte en rode varianten hebben een hoogte van 164 centimeter en een diameter van 59 centimeter. De gele variant is groter en 167 centimeter hoog met een diameter van 60 centimeter.

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Philippe Starck
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 59
Hoogte 164
Breedte 59
Diameter 59

Flower Power - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 424

Flower Power - Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 424

Flower Power - Rood

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 424

Misses Flower Power - Transparant geel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 921

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit