Ethnicraft Mist Gold Organic Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Mist Gold Organic Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Dit dienblad is de essentie van de Mystic Gold serie, de reeks dienbladen waar het Mist Gold Organic Dienblad onderdeel van uit maakt. In deze serie stelen zonnige kleuren, moderne patronen en gouden accenten de show. Dat is goed terug te zien bij dit dienblad, waar het lichte dienblad verrijkt is met stijlvolle gouden accenten. Doordat het blad gemaakt is van glas komen de kleuren echt tot leven en zijn de verschillende lagen kleuren duidelijk herkenbaar.

Het blad is gemaakt van glas waarbij de kleuren op het glas zijn geblazen, waardoor er een uniek patroon ontstaat. Het handwerk kan er ook toe leiden dat er kleine imperfecties zichtbaar zijn op het dienblad. Dat is geen ramp, want hierdoor is ieder dienblad uniek en wordt elk dienblad nog karakteristieker. De rand van het dienblad is gemaakt van drijfhout, wat door de donkere kleuren een prettig contrast vormt met het lichte glazen blad. Het ronde dienblad heeft een diameter van 48 centimeter. Het dienblad wordt gemaakt in de werkplaats van Ethnicraft in Indonesië. Ook wordt ieder product hier voorzien van een handtekening, om de authenticiteit te garanderen.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Mist Gold Organic Dienblad


✓ Met de hand gemaakt en gekleurd
✓ Voorzien van gouden accenten
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Mist Gold Organic Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Mist Gold Organic Dienblad.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft

Mist Gold Organic

Ø 48 x h. 4 cm.

Nog 2 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen

Normale prijs: € 119

Special Price € 107,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit