MOEBE Pinch Knijper

By Studio MOEBE

Omschrijving

De MOEBE Pinch Knijper is een ontwerp van het Deense MOEBE. Het jonge designmerk streeft ernaar producten terug te brengen naar hun simpelste vorm. Deze knijper is gemaakt van eiken en straalt eenvoud uit. Het rubberen bandje houdt de twee helften bij elkaar en zorgt ervoor dat u er gemakkelijk iets tussen kunt klemmen. Met het gaatje in de knijper bevestigt u hem met een spijker aan de muur, zodat u hem bijvoorbeeld kunt gebruiken om een sjaal tussen te klemmen in de hal of een theedoek in de keuken. Maar de Pinch Knijper is ook uiterst geschikt om te gebruiken als fotohouder. Het rubberen elastiek zal naar verloop van tijd knappen, maar deze kunt u gewoon vervangen door een ander elastiekje. Superleuk om ook eens af te wisselen met gekleurde elastiekjes! De Pinch Knijper is 9.6 centimeter hoog en 4 centimeter breed.

De Pinch Knijper is een product van MOEBE. Het Scandinavische designmerk bestaat uit meubelmaker Anders Thams en architecten Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen. Hun streven is om design en de productie simpel te houden. Dit doen ze door zich te focussen op het essentiële van een ontwerp.

MOEBE Pinch Knijper


✓ Eenvoudig design
✓ Eikenhout met rubberen elastiek
✓ Gemakkelijk aan de wand te bevestigen
✓ Klem uw spullen tussen de knijper
✓ Afmetingen: b. 4 x h. 9.6 cm.

Vragen over de MOEBE Pinch Knijper?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MOEBE Pinch Knijper.

December actie: gratis cadeau bij uw bestelling! Bij een bestelling vanaf €75 ontvangt u 4 edities van Scandinavian Living, vanaf €250 euro kunt u ook kiezen uit Ferm Living champagneglazen of HAY kledinghangers.

Meer informatie
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio MOEBE
Garantie 2 jaar
Merk MOEBE
Hoogte 9.6
Breedte 4

Pinch Knijper

Zwart Eiken

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 9,95

Pinch Knijper

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 9,95

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit