Montis Axel XL Bank

By Gijs Papavoine

Omschrijving

De Montis Axel XL Bank is een ontwerp van Gijs Papavoine. De Nederlandse designer ontwierp eerder in 2005 de eerste Axel bank; strak maar gezellig van uiterlijk, uiterst comfortabel en van hoge kwaliteit. De Axel bank viel zo in de smaak dat er in 2015 een XL versie van werd uitgebracht. De naam zegt het al, de Axel XL is nóg royaler dan zijn voorganger. Deze grotere bank heeft langgerekte zitvlakken met een zitdiepte van maar liefst 75 centimeter, waarmee heerlijk loungen gegarandeerd is. Of zoals Montis zelf zegt: “de Axel XL is een Hollands loungelandschap”.

Net zoals de klassieke Axel bank heeft ook de Axel XL een breed aanbod aan opties. De bank heeft alleen qua opstelling al meer dan dertig mogelijkheden door verschillende maten en elementen, maar er is ook een ontzettend brede keuze uit materialen en afwerkingen. Zo heeft u keuze uit talloze stof- en leeropties voor de bekleding van de bank, en kan het voor het onderstel worden gekozen uit een RVS sledeonderstel, verchroomde poten of notenhouten poten. De onderstellen zijn zowel hoog als laag verkrijgbaar. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een tafelblad aan uw bankopstelling toe te voegen.

Axel XL-S
Binnen de Axel XL serie is ook de Axel XL-S bank uitgebracht. Deze speciale uitvoering van de XL variant heeft een iets kleinere zitdiepte dan zijn naamgenoot, namelijk 62 centimeter. Toch is de Axel XL-S ten opzichte van de reguliere Axel bank, die een zitdiepte van 55 centimeter heeft, iets dieper. De Axel XL-S bank is hierdoor de perfecte tussenoptie! De Axel XL en Axel XL-S kunnen onderling gecombineerd worden, maar niet met de reguliere Axel bank.

De mogelijkheden van de Axel XL bank zijn eindeloos. Daarom hebben we een variant van de Axel XL geselecteerd die direct online te bestellen is. Dit is de Axel XL-S uitvoering met smalle armleuningen, een stoffering in Ploeg Panama Plus 51 en aan de onderzijde een hoog RVS onderstel. Het sierkussen op de productfoto is niet inbegrepen. Liever zelf samenstellen? Ontdek de Axel XL bank bij onze interieuradviseurs in onze designwinkel in ’s-Hertogenbosch.

Montis Axel XL Bank


✓ Royale variant van de Axel bank
✓ Hollands loungelandschap met veel zitoppervlak
✓ Ontzettend veel uitvoeringsmogelijkheden
✓ Hoge kwaliteit materialen
✓ Ook in iets kleinere Axel XL-S verkrijgbaar

Vragen over de Axel XL Bank van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Axel XL Bank.
Kastenactie
Ontvang tot en met 31 mei een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1000.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Gijs Papavoine
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Diepte / Lengte XL-S: 95 / XL: 108 cm.
Hoogte 80 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Hoogte arm 64 cm.
Zithoogte 44 cm.

Axel XL Bank

Rancho Almond Leder -230 - chaise longue 130

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 14.567

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit