Montis Aztec XL Bank

By Gerard van den Berg

Omschrijving

De Montis Aztec XL Bank is een ontwerp van de Nederlandse ontwerper Gerard van den Berg. Deze modulaire bank voldoet dankzij de royale hoogte en breedte van zijn rug- en armleuningen aan al uw wensen. Door zijn bolle, robuust-zachte uiterlijk zorgt de Aztec XL Bank van Montis voor geborgenheid. Een interessant en vooral functioneel detail zijn de schuine inkepingen aan de binnenkant van het zitgedeelte, ze zorgen voor maximale ondersteuning en verhogen uw zitcomfort. Aan de voorkant van de bank is een stevige spie geplaatst voor een goede knieholte ondersteuning, dit voorkomt dat u uit de bank zou kunnen glijden. Een echte toevoeging aan uw interieur, zowel door zijn abstracte vorm als door zijn functionaliteit. Voor nog meer comfort heeft u de keuze om nekkussens aan de zitopstelling toe te voegen. De Montis Aztec XL serie onderscheidt zich van de andere Aztec modellen door een diepere zit.

In de zitting met een natuurlijke vulling worden drie verschillende soorten HR-schuim gebruikt. De basis is een zacht polyurethaan schuim voor een maximaal zitcomfort. Het geheel is met een superzacht schuim afgedekt. De poten zijn gemaakt van zwart kunststof en voorzien van rubberen doppen. De Aztec XL Bank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo heeft u keuze uit meerdere lederen en stoffen varianten en zijn er diverse afmetingen beschikbaar betreft de breedte van de bank.

Bij MisterDesign is de Aztec XL Bank geheel naar wens samen te stellen. Vanwege de vele mogelijkheden hebben wij een lederen 3,5-zits XL uitvoering in de kleur 'Tobago Clay' als direct bestelbare variant toegevoegd. Bij de sfeerbeelden ziet u de Aztec XL Bank uitgevoerd in de stofsoort Gentle 2547 en de stofsoort Baru 0330. Heeft u liever een andere uitvoering of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze winkel. Dan helpen we u graag!

Montis Aztec XL Bank


✓ Optionele nekkussens voor nog meer comfort
✓ Modulaire bank
✓ Extra knieholte ondersteuning
✓ Geheel naar wens samen te stellen

Vragen over de Aztec XL Bank van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Aztec XL Bank.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Gerard van den Berg
Garantie 2 jaar
Merk Montis

Aztec XL Bank

3,5-Zits - Tobago Clay

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 5.334

Bestel direct mee

Sunrise Kussens

Levertijd: 4 - 6 weken
Vanaf € 168

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit