Montis Beanie Beach Poef

Omschrijving

De Montis Beanie Beach Poef is een rondvormig design en is ontworpen in 2023. Zoals de naam al verklapt, doet het ontwerp denken aan een kleurrijke strandbal. De ronde balvorm maakt de zachte Beanie Beach Poef tot een vrolijke, decoratieve toevoeging in ieder interieur.

Een verrassend en speels element in het interieur dient als blikvanger in elke ruimte. De Beanie Beach Poef is zo’n leuk object om extra kleur in de ruimte toe te voegen en dient als extra zitgelegenheid. Met een gebreide stof en de goed zichtbare verticale stiklijnen heeft de Beanie Beach poef wel wat weg van een strandbal in een verrassend zachte gedaante. Montis heeft voor de stoffering innovatief gebreide stoffen van BYBORRE toegepast om de vorm, uitstraling en duurzaamheid zo optimaal mogelijk uit te laten komen. Patronen en reliëf in de stof versterken het decoratieve effect. Combineer verschillende kleuren en plaats meerdere poefs in formatie in een grote, open ruimte of plaats een enkele poef naast uw bank. Toch een andere plek? Dan is de poef zeer eenvoudig te verplaatsen.

Het binnenwerk van de Beanie Beach poef is gemaakt van polystreen dat is gevormschuimd. Dit maakt de poef bijzonder zacht. Montis is gespecialiseerd in het vormen van schuim. Dit proces wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd. Dit resulteert in een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product. De gebreide stoffering is verkrijgbaar in rood, paars, lavendel, blauw, beige en bruin.

MisterDesign heeft de Beanie Beach poef met bruine stoffering als direct bestelbare variant geselecteerd. Interesse in een andere uitvoering of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze winkels. Dan helpen we u graag.

Montis Beanie Beach Poef


✓ Decoratieve accessoire
✓ Verkrijgbaar in zes kleuren
✓ Extra zitgelegenheid
✓ Eenvoudig verplaatsbaar

Vragen over de Beanie Beach Poef van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Beanie Beach Poef.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Jaartal 2006
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Hoogte 46 cm.
Diameter 50 cm
Zithoogte 46 cm

Beanie Beach Poef

Tomoyuki Bruin

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 661
Product familie
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit