Montis Enzo Fauteuil

By Geert Koster

Omschrijving

De Montis Enzo Fauteuil is een ontwerp van Geert Koster.Geert Koster kwam in 1961 ter wereld in Groningen. In 1984 behaalde hij zijn diploma aan de Academie voor Art Minerva in Groningen en in 1985 studeerde hij af aan de Domus Academie in Milaan. Vanaf dat moment is hij werkzaam in Italië waar hij in 1989 zijn eigen studio opende in Milaan. Koster richt zich voornamelijk op interieur, tentoonstellingen, meubilair, product en industrieel ontwerp.

Montis is al sinds 1974 bekend op het mondiale toneel van meubeldesign. Het designlabel werd opgericht door de gebroeders Van den Berg die met een duidelijke visie de wereld van design betraden. Ze richten zich met name op de ontwikkeling van hedendaagse meubelen met een superieur comfort. Door de jaren heen ontwikkelde men innovatieve ontwerpen waarbij de jas-techniek de meest bekende is. Lederen en stoffen hoezen werden met ritsen uitgerust zodat men die over het frame van de stoel of fauteuil kon trekken. Het bleek een baanbrekende techniek die leidde tot één van Montis absolute klassiekers; Chaplin.

De Enzo Fauteuil van Montis is een comfortabele en uitnodigende fauteuil die zich vooral onderscheidt door zijn compacte afmetingen. De gestroomlijnde vorm, de zachte en afgeronde binnenkant nodigt uit tot relaxen. Met zijn ingetogen karakter past Enzo met gemak in verschillende interieurs. Het onderstel is mogelijk met een verchroomde draaivoet, tegen meerprijs tevens in brons-look, in wit-geolied eiken, mat gelakt noten of zwart carbon. De Enzo Fauteuil heeft een breedte van 76 centimeter, een totale hoogte van 97 centimeter en een diepte van 91 centimeter. De zithoogte bedraagt 41 centimeter.

Misterdesign heeft een aantal direct bestelbare varianten van de Enzo fauteuil toegevoegd. Staat uw keuze qua stof, kleur of leder er niet bij? Onze interieuradviseurs helpen u graag verder met het samenstellen van uw Enzo fauteuil.


Montis Enzo Fauteuil


✓ Verkrijgbaar in talloze uitvoeringen
✓ Comfortabel
✓ Draaivoet of poten
✓ Design: Geert Koster

Vragen over de Enzo Fauteuil van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Enzo Fauteuil.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Geert Koster
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Diepte / Lengte 91 cm.
Breedte 76 cm
Hoogte 97 cm.
Zithoogte 41 cm.

Enzo Fauteuil

Tobago - Cognac leder - Houten Poten eiken Zwart Carbon

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.034

Enzo Fauteuil

Gentle 0933 stoffering - Metalen Draaivoet Houtprofiel Noten

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.352

Bestel direct mee

Sunrise Kussens

Levertijd: 4 - 6 weken
Vanaf € 168

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit