Montis Olio Bijzettafel

By Max Lipsey

Omschrijving

De Montis Olio Bijzettafel is een ontwerp van Max Lipsey. Het Engelse woord ‘Olio’ staat voor een geïmproviseerde collage. Dit concept en een mix van restmaterialen vormde de inspiratie voor de creatie van een nieuwe bijzettafel voor de Montis Aztec bank. Restanten van buizen en plaatmateriaal vormen de bouwstenen van de Olio bijzettafel.

De Olio Bijzettafel heeft een extra duurzaam karakter doordat restmaterialen uit het productieproces van Montis op een creatieve wijze tot een nieuw product zijn gevormd. Het tafelblad van de Olio is opgedeeld in stukken zodat de vormen met de laser kunnen worden uitgesneden. Het dunne metalen tafelblad heeft zachte ronde lijnen en vormt een mooie compositie met de cilindervormen van de staander. Schuif de bijzettafel makkelijk naast of voor de bank als handig tafeltje voor het neerzetten van drankjes en kleine accessoires. De Olio is niet alleen handig bij de bank, maar kan ook perfect naast een comfortabele fauteuil worden gezet als bijzettafeltje. Combineer meerdere tafeltjes bij een grotere bankopstelling om een gezellige, speelse look te creëren.

Het design van de Olio Bijzettafel komt goed naar voren in de twee kleuren roest en zandkleur. De bijzettafel is verkrijgbaar in drie hoogtes van 50, 55 en 72 centimeter. Zo kun je de hoogste variant makkelijk gedeeltelijk over de rug- of armleuning van de bank plaatsen.

MisterDesign heeft een aantal direct bestelbare varianten van de Olio Bijzettafel toegevoegd. Liever de bijzettafel in de zandkleur? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze winkels, dan helpen we u graag.

Montis Olio Bijzettafel


✓ Duurzaam hergebruik van materialen
✓ Beschikbaar in twee kleuren
✓ Handige bijzettafel
✓ Perfect te combineren met de Montis zitmeubels

Vragen over de Olio Bijzettafel van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Olio Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Max Lipsey
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Diepte / Lengte 30 / 37 / 56 cm.
Breedte 30 / 37 / 56 cm
Hoogte 50 / 55 / 72 cm.

Olio Bijzettafel

Roest - H55

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 260

Olio Bijzettafel

Roest - H72

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 267

Olio Bijzettafel

Roest - H50

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 347

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit