Montis Perry Tafel

By Max Lipsey

Omschrijving

De Montis Perry Tafel is een ontwerp van Max Lipsey. De jonge Amerikaans-Nederlandse designer zocht naar een passende, maar ook onderscheidende vorm voor de Perry Tafel. Hierbij speelt de ontwerper met de begrippen hard, zacht, transparant en niet-transparant. De tafel is de perfecte aanvulling op de comfortabele zitmeubels van Montis.

De Montis Perry Tafel is vervaardigd uit zes millimeter dik glas. Het gekleurde glas is geribbeld en gelamineerd met een speciale kleurenfilm. Het heldere glas is zes millimeter dik en vlak. De glaspanelen zijn verlijmd met UV en de randen zijn rondom gepolijst. Dit zorgt voor een goede afwerking en maakt de tafel duurzaam in gebruik.

Maak uw keuze uit vier verschillende afmetingen en acht beschikbare kleuren. Naast de kleur is de tafel in een transparante of niet transparante variant te bestellen. Bij de transparante uitvoering zijn het tafelblad en de verticale platen aan de buitenzijde uitgevoerd in geribbeld en gekleurd glas. De overige platen zijn vlak en van kleurloos glas. Bij de niet-transparante variant zijn alle platen geribbeld en uitgevoerd in gekleurd glas. Aan de onderzijde is de tafel uitgevoerd met heldere kunststof voetjes. De vier bestelbare varianten zijn de niet transparante uitvoering met alle glasplaten in gekleurd en geribbeld glas.

Montis Perry Tafel


✓ Uniek design
✓ Beschikbaar in acht kleuren
✓ Transparante en niet transparante variant
✓ Perfect te combineren met de Montis zitmeubels

Vragen over de Perry Tafel van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Perry Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Max Lipsey
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk Montis

Perry Tafel

Smoke - l. 40 x b 40.

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.271

Perry Tafel

Cobalt - l.70 x b 70.

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.888

Perry Tafel

Pink - l.140 x b 70.

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 4.141

Perry Tafel

Bronze - l.150 x b 80.

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 4.346

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit