Montis Playtime Poef

By Studio Job

Omschrijving

De Montis Playtime Poef is een ontwerp uit 2006 van Studio Job. De Playtime Poef is geïnspireerd op het design van een voetbal. De kenmerkende vakverdeling roept bij de voetballiefhebber jeugdige herinneringen op. De poef is ontworpen om de ruimte te verrijken met een speels en decoratief zitelement. Pronk met uw liefde voor de welbekende voetbalsport en plaats de poef in iedere gewenste ruimte. De vlakke onderzijde zorgt voor de stabiele plaatsing van de poef welke tevens eenvoudig te verplaatsen is.

De herkenbare balvorm van de Playtime Poef maakt van elke ruimte een speelse omgeving. Niet alleen is de poef voor de sportfanaat een leuke aanvulling in het interieur. Zo ook is de poef ideaal als extra zitgelegenheid. De sportieve poef is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De wit met zwarte uitvoering is zeer herkenbaar als klassieke voetbal, terwijl de bruine uitvoering doet denken aan een oude voetbal uit de jaren 40 dankzij zijn grove stiksel.

De vulling van de poef is gemaakt van polystreen dat is gevormschuimd. Het vormgeven van het schuim is een proces dat geheel in het eigen beheer van Montis wordt uitgevoerd. Dit resulteert in een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product. De uitvoering met de witte en zwarte vakverdeling is vervaardigd uit Panama leder in 5300 en 5480. De bruine variant is vervaardigd uit Rancho Castanya leder.

Montis Playtime Poef


✓ Decoratieve accessoire
✓ Voor de échte sportfanaat
✓ Extra zitgelegenheid
✓ Eenvoudig verplaatsbaar

Vragen over de Playtime Poef van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Playtime Poef.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Studio Job
Jaartal 2006
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Hoogte 46 cm.
Diameter 50 cm
Zithoogte 46 cm

Playtime Poef

Zwart-Wit - Panama Leder

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.263

Playtime Poef

Bruin Rancho Leder

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.337

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit