Montis Sunrise Kussens

By Studio Boot

Omschrijving

De Montis Sunrise kussens zijn ontworpen door Studio Boot. De cirkels en punten uit het Montis logo waren de inspiratie om een serie kussens te ontwerpen. Door afwisselend halve cirkels en hele cirkelvormen voor zowel de kussenvorm als op de bekleding te gebruiken, ontstaat er een speelse vlakverdeling van vormen.

Op de bank en in de fauteuil kunnen comfortabele en mooie kussens natuurlijk niet ontbreken. Kussens met een mooie print of afwerking geven net dat beetje extra sfeer en warmte. Daarvoor is de Sunrise serie kussens ontworpen. De rechthoekige en cirkelvormige kussens vullen elkaar aan in vorm en uitstraling. Contrasterende kleuren en een decoratief stiksel geven de kussens een speelse look. Het stiksel is hierbij uitgevoerd met een kruissteekje voor een extra mooie, zorgvuldige afwerking. Hiermee zijn de kussens een prachtige accessoire voor uw favoriete fauteuil of bank. Bovendien zijn de kussens een ware verrijking in een royale, open wandkast.

De Sunrise Kussens zijn verkrijgbaar in een cirkelvorm en rechthoekvorm. Hierbij heeft het cirkelvormige kussen een diameter van 40 centimeter. Het rechthoekige kussen is 60 centimeter lang en 35 centimeter breed. Het binnenwerk beschikt over een synthetische vulling. De sierlijke kussens zijn verkrijgbaar in Almond Beige, Coffee Cream, Cotton Candy en Avocado Groen Indien de kussens los besteld worden zonder bestelling van een Montis fauteuil of bank, geldt een minimale afname van acht kussens. Heeft u een bestelling geplaatst voor een Montis bank of fauteuil? Dan zijn de kussens per stuk aan uw bestelling toe te voegen.

Heeft u nog vragen over de Sunrise kussens? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze designwinkels. Dan helpen we u graag!

Sunrise kussens


✓ Speels design
✓ Comfortabele accessoire
✓ Decoratief stiksel
✓ Perfect voor op de bank en fauteuil

Vragen over de Sunrise kussens van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Sunrise kussens.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Studio Boot
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Diepte / Lengte 60 (rechthoek)
Breedte 35 (rechthoek)
Diameter 40 cm. (cirkelvorm)

Sunrise Kussens

Almond Beige - Rond

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 168

Sunrise Kussens

Coffee Cream - Rond

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 168

Sunrise Kussens

Cotton Candy - Rond

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 168

Sunrise Kussens

Avocado Groen - Rond

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 168

Sunrise Kussens

Almond Beige - 35x60

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 190

Sunrise Kussens

Coffee Cream - 35x60

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 190

Sunrise Kussens

Cotton Candy - 35x60

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 190

Sunrise Kussens

Avocado Groen - 35x60

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 190

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit