Gubi Moon Salontafel

By Space Copenhagen

Omschrijving

De Gubi Moon Salontafel is een ontwerp van Space Copenhagen.

Sinds de oprichting in 2005 heeft Space Copenhagen steeds meer naamsbekendheid gekregen. Inmiddels behoren ze tot de bovenlaag als het gaat om interieurdesign. De oprichters achter dit bedrijf zijn de Deense designers Peter Bundgaard Rützou en Signe Bindslev Henriksen. Allebei zijn zij afgestudeerd aan de Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture en beiden zien het als een streven om designs te ontwerpen vanuit een persoonlijke visie. Het succes van Space Copenhagen heeft ertoe geleid dat zij al met verschillende vooraanstaande bedrijven hebben mogen samenwerken, waaronder Georg Jensen and Fredericia Furniture en NOMA and Geranium in Kopenhagen.

Voor Gubi is het belangrijk dat ze vast kunnen houden aan eigen opvattingen, inzicht en visie. Dit is gedurende de (bijna) 50 jaar dat zij bestaan goed gelukt. Nog altijd staat het innovatieve karakter – waar Gubi ooit mee begon – voorop. Gubi is opgericht voor en door liefhebbers van design en het steeds opnieuw verwonderen – uiteraard op een positieve manier – is nog altijd het doel. Dit alles zie je ook terug in het design van de Moon Salontafel. Deze tafel maakt deel uit van een grotere collectie bestaande uit vier mooie, bij elkaar passende tafels. Alle tafels zijn voorzien van een unieke uitstraling en zorgen voor warmte in uw interieur.

De Moon Salontafel van Gubi wordt gemaakt van eikenhout dat is afgewerkt met een hoogglans zwarte lak van hoge kwaliteit. De naamgeving van de Moon Salontafel is ontstaan door de poten van de tafel die de vorm hebben van een halve of volle maan. De afmeting van deze langwerpige salontafel bedraagt 140 centimeter in breedte, 45 centimeter in hoogte en 70 centimeter in diepte. Naast deze tafel bestaat de Moon collectie tevens uit een ronde salontafel, en een ronde en langwerpige eettafel.

Gubi Moon Salontafel


✓ Hoogwaardige kwaliteit hout
✓ Meerdere uitvoeringen
✓ Design met een eigen persoonlijkheid
✓ Afmetingen: b. 140 x h. 45 x d. 70 cm.
✓ Design: Space Copenhagen

Vragen over de Moon Salontafel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Moon Salontafel.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Space Copenhagen
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 70 cm.
Hoogte 45 cm.
Breedte 140 cm.

Moon Salontafel

b. 140 x h. 45 x d. 70 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.999

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit