Moooi Bart Fauteuil

By Moooi Works

Omschrijving

De Moooi Bart Fauteuil is een ontwerp van Moooi Works. Deze fauteuil uit de Bart serie, die origineel is geïnspireerd op de gebogen vormen en de weelderige glorie van 18e-eeuws Rococo, is een comfortabel doch stijlvol ontwerp. De zachte ronde vormen nodigen uit om heerlijk plaats te nemen en met de extra brede zit geniet u van meer bewegingsruimte. De fauteuil is naast de standaard uitvoering verkrijgbaar in een uitvoering met een hogere rugleuning én voor de designliefhebber die graag van het uitzicht geniet heeft Moooi ook gezorgd voor een draaibaar ‘swivel’ model. Een welkome toevoeging aan de gezelligheid en bewegingsvrijheid in de kamer!

De comfortabele zit wordt gecreëerd door een sterk en stevig houten frame gehuld in een zitting van schuim en dacron, een zeer zacht vulmateriaal dat lijkt op grove watten. De hoes van de fauteuil is te verwijderen en verkrijgbaar in vele stofferingen. Vanwege de vele mogelijkheden voor deze fauteuil heeft MisterDesign gekozen een draaibare uitvoering met een Liscio stoffering in de kleur Perla, die u direct online kunt bestellen. Heeft u een andere stof of uitvoering op het oog? Neem dan contact met onze interieurspecialisten, zij helpen u graag verder.

Moooi Bart Fauteuil


✓ Geïnspireerd op 18e-eeuws Rococo
✓ Met normale of hoge rugleuning
✓ Ook in een draaibare uitvoering
✓ Keuze uit diverse stofferingen

Vragen over de Bart Fauteuil van Moooi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Moooi Bart Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Designer Moooi Works
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk Moooi
Diepte / Lengte 95 cm.
Breedte 95 cm.
Hoogte 60 cm.
Opties Afneembare hoes, Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 42 cm.

Bart Fauteuil - Swivel

Liscio - Perla / 95 x 60 x 95 cm.

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 5.432

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit