Moooi Carpets Collage Vloerkleed

By Kiki & Joost

Omschrijving

Het Moooi Carpets Collage Vloerkleed is een ontwerp uit de Handwriting collectie van Kiki & Joost. Met het concept Moooi Carpets brengt het Nederlandse Moooi een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt. Tot deze verzameling behoort de Handwriting collectie van het Nederlandse duo Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk. Samen met Moooi delen ze het Nederlandse erfgoed en nemen dit als vertrekpunt in hun ontwerpen. De Handwriting collectie bestaat uit kleden die tijd en trends kunnen weerstaan en mensen meenemen op een inspirerende en fantasierijke reis.

Het Collage vloerkleed uit de Handwriting collectie is een ontwerp uit de hand van ontwerper van Eijk en is een weerspiegeling van haar jeugd, waarin ze haar dagen veelal dagdromend en tekenend in de natuur doorbracht. De kleinste details van het alledaagse en de vormen van de natuur komen terug in deze kleurrijke collage, dat naast een zeer persoonlijke ‘touch’ door aandacht voor proces en vakmanschap ook een zeer verfijnde uitstraling heeft.

Dit fantasierijke kleed is online verkrijgbaar in twee formaten en diverse materiaaluitvoeringen; zo kunt u kiezen uit een uitvoering in ‘low pile polyamide’ en ‘soft yarn polyamide’. Low pile polyamide is een laagpolig materiaal dat de tinten fantastisch laat opkomen, en het hoogpolige soft yarn polyamide zorgt samen met subtiele tinten en extra comfort voor een sfeervolle en aangename ervaring. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard goed schoon te houden en bovendien behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. Behalve polyamide is het vloerkleed ook op aanvraag verkrijgbaar in wol. Naast het Collage vloerkleed bestaat de Handwriting collectie uit de gebloemde vloerkleden ‘Transition’ en ‘Sprouts en het abstracte vloerkleed ‘Sketched Collage’. Deze kunt u vinden bij de productfamilie.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Collage Vloerkleed


✓ Kleurrijke collage van verschillende vormen
✓ Geïnspireerd op het alledaagse en de natuur
✓ Keuze uit low pile polyamide en soft yarn
✓ Onderdeel van de fantasierijke Handwriting collectie

Vragen over het Collage Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Collage Vloerkleed.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Kiki & Joost
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 200 cm.
Breedte 150 cm.

Collage Vloerkleed

150 x 200 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.209

Collage Vloerkleed

150 x 200 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.830

Collage Vloerkleed

300 x 228 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.109

Collage Vloerkleed

300 x 228 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.920

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit