Moooi Carpets Eden Queen B&W Rectangle Vloerkleed

By Marcel Wanders

Omschrijving

Het Moooi Carpets Eden Queen B&W Rectangle Vloerkleed is een ontwerp van Marcel Wanders. Met het concept Moooi Carpets brengt het Nederlandse Moooi een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Het mooie Eden Queen vloerkleed behoort tot deze uitgebreide verzameling van unieke, iconische én adembenemende ontwerpen en is nu ook uitgebracht in een mooie zwart-wit uitvoering. Raak betoverd door dit donkere, intense vloerkleed en wordt een toeschouwer van zijn eindeloze verhaal.

Eden Queen is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen; zo is het vloerkleed uitgebracht in allerlei vormen en kunt u kiezen uit een uitvoering uit ‘low pile polyamide’ en ‘soft yarn polyamide’. Low pile polyamide is een laagpolig materiaal dat de tinten fantastisch laat opkomen, en het hoogpolige soft yarn zorgt samen met subtiele tinten en extra comfort voor een sfeervolle en aangename ervaring. Het Eden Queen B&W Rectangle Vloerkleed is verkrijgbaar in de afmeting 200 x 300 centimeter.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Eden Queen B&W Rectangle Vloerkleed


✓ Eden Queen in een mooie zwart-wit uitvoering
✓ Intense bloemenprint met een eindeloos verhaal
✓ Keuze uit low pile polyamide en soft yarn
✓ Verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen

Vragen over het Eden Queen B&W Rectangle Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Eden Queen B&W Rectangle Vloerkleed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Marcel Wanders
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 300 cm.
Breedte 200 cm.

Eden Queen B&W Rectangle Vloerkleed

200 x 300 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.000

Eden Queen B&W Rectangle Vloerkleed

200 x 300 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.680
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit