Moooi Carpets Fluid Pond Vloerkleed

By Rive Roshan

Omschrijving

Het Moooi Carpets Fluid Pond Vloerkleed is een ontwerp van het design duo Rive Roshan, bestaande uit Ruben de la Rive Box en Golnar Roshan. Met het concept Moooi Carpets brengt het Nederlandse Moooi een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt. Tot deze verzameling behoort het Fluid Pond vloerkleed waarop een stilleven van zacht kabbelend water te zien is. Het design duo haalde hiervoor inspiratie uit de betoverende reflecties van de rivier het IJ in Amsterdam, waar hun studio gevestigd zit. Volgens Rive Roshan zorgt het kijken naar water voor rust, omdat onze geest en lichaam ook vloeibaar zijn. Dit kalmerende effect van water wil het duo delen met anderen, waar ze ook gevestigd zijn. De Pond uitvoering heeft de vorm van een vijver en is een mooie zwart-witte variant van het Fluid vloerkleed, dat ook in de gekleurde versie ‘Puddle’ verkrijgbaar is. Behalve deze twee organisch gevormde varianten kunt u de Fluid ook bestellen in een ronde, vierkante en rechthoekige vorm.

Het Fluid Pond vloerkleed is verkrijgbaar in diverse materiaaluitvoeringen; zo kunt u kiezen uit een uitvoering in ‘low pile polyamide’ en ‘soft yarn polyamide’. Low pile polyamide is een laagpolig materiaal dat de tinten fantastisch laat opkomen, en het hoogpolige soft yarn polyamide zorgt samen met subtiele tinten en extra comfort voor een sfeervolle en aangename ervaring. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard goed schoon te houden en bovendien behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. Behalve polyamide is het vloerkleed ook op aanvraag verkrijgbaar in wol. Het Fluid Pond Vloerkleed is verkrijgbaar in de afmeting 280 x 400 centimeter.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Fluid Pond Vloerkleed


✓ Stilleven van kabbelend water
✓ Geïnspireerd op het IJ
✓ Keuze uit low pile polyamide en soft yarn
✓ Ook verkrijgbaar als gekleurde Puddle uitvoering

Vragen over het Fluid Pond Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Fluid Pond Vloerkleed.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Rive Roshan
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 400 cm.
Breedte 280 cm.

Fluid Pond Vloerkleed

280 x 400 cm. - Low Pile (op=op)

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 3.300

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit