Moooi Carpets Mexico City Vloerkleed

By Neal Peterson

Omschrijving

Het Moooi Carpets Mexico City Vloerkleed is ontworpen door Neal Peterson. In de vele steden die Peterson bezocht tijdens zijn reizen, fotografeerde hij architectuur, landschappen, sculpturen en graffiti. Deze foto’s zijn samengevoegd in het als een mandala vormgegeven Mexico City vloerkleed. In de Hindoeïstische en Boeddhistische cultuur is een mandala een rond figuur versierd met gekleurd zand, wat gebruikt wordt voor meditatie. Het staat voor eenheid, harmonie en balans. In plaats van zand heeft Peterson gekozen om de foto’s samen te voegen, die het idee dat alles met elkaar samenhangt symboliseren. Vanuit deze gedachte heeft Peterson vijf steden gerepresenteerd die allen een speciale plaats in zijn hart hebben. Hoewel ieder kleed de sfeer van een stad uitstraalt, met bijpassend patroon en kleuren, vloeien de verschillende kleden prachtig in elkaar over.

In het kortharige Mexico City karpet van 100% polyamide spelen de kleuren groen, blauw, oranje en beige de boventoon. Wanneer u het kleed van dichtbij bestudeert, ziet u dat het een digitale print is en zijn er nog honderden andere kleuren te ontdekken. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard uitermate geschikt om te bedrukken en goed schoon te houden. Bovendien is het duurzaam en behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. Het vloerkleed is verkrijgbaar met een diameter van 250 en 350 centimeter. De onderkant is voorzien van vilt.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Mexico City Vloerkleed


✓ Geïnspireerd op mandala’s
✓ Representeert Mexico in foto’s
✓ Gemaakt van 100% polyamide
✓ Gemakkelijk schoon te houden
✓ Verkrijgbaar in twee afmetingen

Vragen over het Mexico City Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Mexico City Vloerkleed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Neal Peterson
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Bijlagen Productinformatie

Mexico City Vloerkleed

Ø250 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.680

Mexico City Vloerkleed

Ø350 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.219

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit