Moooi Extinct Animals Behang

In het echt zijn ze helaas verdwenen, op uw muur komen ze werkelijk tot leven. Verschillende uitgestorven exemplaren zoals de dodo, de quagga en de dwergneushoorn maken een visuele terugkeer naar onze wereld. De collectie Moooi behang is geïnspireerd op Moooi’s Museum of Extinct Animals, waarin de diversiteit van de natuur wordt gevierd en de onverwachte schoonheid van de natuur in al haar verschillende vormen kan worden bewonderd. De prints uit deze bijzondere collectie zijn gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van deze prachtige dieren. Waar enkele designs een verhaal vertellen, stimuleren andere designs juist de grenzen van uw verbeelding te verleggen. Dankzij de Extinct Animals collectie, ontworpen door Moooi en ontwikkeld in samenwerking met Arte, worden de uitgestorven dieren op uw muur vereeuwigd, en kunnen deze prachtexemplaren ook na hun tijd op aarde nog lang worden bewonderd.

44 items

Page
  1. 1
  2. 2

44 items

Page
  1. 1
  2. 2

Moooi behang bij MisterDesign

Bestel Moooi behang eenvoudig bij MisterDesign. Omdat wij officieel dealer zijn van dit Nederlandse merk, kunnen wij de complete collectie leveren. Heeft u nog vragen of wenst u graag meer informatie over Moooi behang? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!