Moooi Menorah Bold Kaarsen (op=op)

By Roderick Vos

Omschrijving

De Moooi Menorah Bold Kaarsen zijn speciaal voor de kandelaar Menorah Bold van Moooi, een ontwerp van de Nederlandse designer Roderick Vos. Voor de vorm van deze mysterieuze accessoire liet Vos zich inspireren door een menora, een traditioneel gouden zevenarmige kandelaar en één van de oudste symbolen voor het Jodendom. Om de menora hangt een aura van symboliek en juist dat maakt de versie van Vos zo interessant: hij neemt een herkenbare vorm en geeft er een totaal nieuwe uitstraling aan. Menorah Bold is met zijn interessante eigenaardigheid het wonderlijke middelpunt van een eettafel of dressoir.

Voor de Menorah van Moooi koos Vos voor moderne, ietwat futuristische vormen van gepoedercoat staal in steeds één matte kleur: zwart (RAL 9005) of Satin. Er is plaats voor zeven kaarsen die direct bij te bestellen zijn. De bijbehorende kaarsen zijn er in een set van zeven in de kleuren zwart of silk.

Moooi Menorah Bold Kaarsen


✓ Speciaal voor Moooi's Menorah Bold Kandelaar
✓ In twee kleuren
✓ Set van zeven

Vragen over de Menorah Bold Kandelaar van Moooi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Moooi Menorah Bold Kandelaar.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Productnr. MOABM7C---S
Materiaal Was
Designer Roderick Vos
Merk Moooi
Hoogte 8 cm.
Diameter 6 cm.
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit