Moooi Smoke Armstoel

By Maarten Baas

Omschrijving

De Moooi Smoke Armstoel is een ontwerp van de Nederlandse designer Maarten Baas en draagt overduidelijk het signatuur van deze eigenzinnige ontwerper. Baas’ werk bevindt zich tussen kunst en design en staat bekend als rebels, humoristisch en theatraal.

De serie Smoke, waar deze armstoel onderdeel van is, is hier een voorbeeld van. Het concept van Smoke draait om verschillende percepties van schoonheid. ‘In de natuur is alles in beweging, wat een bepaalde schoonheid creëert. Daarentegen is het juist menselijk om alles zo mooi mogelijk te willen houden, zoals iets altijd bedoeld was’, zegt Baas. Deze tegenstrijdigheid vormt de basis van Smoke. De designs in de serie zijn verbrand en het zwartgeblakerde hout is daarna teruggebracht in een bruikbare staat met epoxyhars. Daarnaast krijgen de designs wanneer nodig opnieuw een bekleding, totdat ze vrijwel geheel terug zijn in hun originele vorm.

De Smoke Armstoel heeft een duistere mystiek: het lijkt alsof het een brand heeft doorstaan. Dat maakt de stoel tot een uniek design dat verwondert, emotie losmaakt en vragen oproept: de Maarten Baas-ervaring!

Moooi Smoke Armstoel


✓ Kunstzinnig design
✓ Onderdeel van de Smoke-serie
✓ Ieder design is uniek door verbrandingstechnieken

Vragen over de Smoke Armstoel van Moooi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Moooi Smoke Armstoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
EAN Code 8718282028323
Productnr. MOSMKDAB---
Materiaal Leder
Designer Maarten Baas
Merk Moooi
Diepte / Lengte 63 cm.
Hoogte 106 cm.
Breedte 60 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 49 cm.

Smoke Armstoel

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 9 oktober in huis
€ 2.365
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit