Moormann Hut AB Kapstok

By Konstantin Grcic

Omschrijving

De Moormann Hut AB Kapstok is een ontwerp van Konstantin Grcic. Een Duitse industriële vormgever. Hij ziet het ontwerpen als iets functioneels en omschrijft zijn eigen ontwerpen als producten met een helder en logisch ontwerpproces waar eerlijk materiaalgebruik en respect voor de productiemethodes centraal staan. Deze visie is ook te zien in de Hut AB Kapstok: een minimalistisch ontwerp dat gemaakt is van pure materialen.

Deze Hut AB Kapstok staat met open armen en twee niveaus klaar om al uw hoeden, jassen en sjaals aan op te hangen. Maar door zijn simplistische uitstraling is het tevens een stijlvol statement in een ruimte.

Het materiaal dat de Hut AB Kapstok zo mooi laat uit komen is onbehandeld essenhout. De haken zijn van geanodiseerd aluminium, een proces waarbij er een beschermende laag ontstaat op het aluminium. Dit zorgt er dus voor dat u uw jassen, tassen en hoeden gemakkelijk op kunt hangen zonder dat deze zullen beschadigen. De kapstok heeft een breedte van 63 centimeter, een lengte van 63 centimeter en een hoogte van 180 centimeter.

Moormann Hut AB Kapstok


✓ Pure vorm
✓ Praktisch ontwerp
✓ Eerlijk materiaalgebruik
✓ Twee afwerkingen mogelijk

Vragen over de Hut AB Kapstok van Moormann?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Moormann Hut AB Kapstok.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Konstantin Grcic
Merk Moormann
Diepte / Lengte 63 cm.
Breedte 63 cm.
Hoogte 180 cm.

Hut AB Kapstok

Essen

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 484
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit