Notre Monde Moroccan Frost Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Moroccan Frost Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Binnen de collectie van Notre Monde heeft u wat betreft de dienbladen keuze uit verschillende series. Iedere serie is ontworpen en samengesteld rondom een bepaald thema. Dit dienblad is onderdeel van de Classic serie, waar het allemaal draait rondom de natuur en de vele reizen die Dawn Sweitzer heeft gemaakt. Die ervaringen heeft ze onder andere vertaald in het Morrocan Frost Dienblad. Het blad van spiegelglas is rijkelijk gedecoreerd met een levendige en klassieke Marokkaanse print. De lichte kleuren zorgen ervoor dat het dienblad een zachte uitstraling heeft, terwijl het glazen blad juist heel luxueus is. De combinatie van materialen en patronen zorgt ervoor dat dit dienblad voor elk interieur een stijlvolle aanwinst is.

Het blad is gemaakt van spiegelglas. Door het glas bloot te stellen aan een licht verouderingsproces is er aanslag op het glas gekomen, waardoor het dienblad meer karakter kreeg. Vervolgens heeft men het Marokkaanse patroon op het glas aangebracht. Doordat het glas nog steeds spiegelt heeft het dienblad een chique en bijzondere uitstraling. Het dienblad wordt volledig met de hand gemaakt, waardoor er kleine imperfecties kunnen optreden. Geen probleem natuurlijk, want die imperfecties maken ieder dienblad echt uniek en bijzonder! De diameter van dit dienblad is 61 centimeter, de rand van het blad is 4 centimeter hoog.

Het Morrocan Frost Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. In 1997 werd het merk opgericht door Dawn Sweitzer. Zij is een Amerikaanse kunstenares en ontwerpster, die graag haar ervaringen verwerkt in haar ontwerpen. Dat is goed terug te zien in de collectie van Notre Monde, want alle producten zijn direct of indirect een verwijzing naar de vele reizen die Dawn Sweitzer gemaakt heeft en de vele interieurprojecten die ze op haar naam heeft staan. Alle producten worden gekenmerkt door een luxueuze en tijdloze uitstraling en hebben een hoge kwaliteit. Die kwaliteit is onder andere het gevolg van het feit dat elk product met de hand gemaakt wordt. Dit gebeurt in de werkplaats van Notre Monde in Indonesië, waar ook alle producten voorzien worden van een handtekening, om de authenticiteit te garanderen.

Notre Monde Moroccan Frost Dienblad


✓ Marokkaanse print
✓ Blad van spiegelglas
✓ Diameter: Ø 61 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Moroccan Frost Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Moroccan Frost Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0703610320383
Productnr. TGN-020310
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

Moroccan Frost Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 22 november in huis
€ 158

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit