Notre Monde Multi Geometry Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Multi Geometry Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. Het blad, dat rijkelijk gedecoreerd is met cirkels, trekt meteen de aandacht. Dat komt onder andere doordat de kleuren van het blad lijken te spatten. Het glazen blad laat namelijk de verschillende kleuren extra goed naar voren komen, waardoor het dienblad echt tot leven komt. Het design is kenmerkend voor de Mystic Gold serie, waarin zomerse kleuren gecombineerd met moderne prints. Naast deze serie heeft Dawn Sweitzer nog verschillende andere series ontworpen, ieder met een eigen thema en inspiratiebron.

Het dienblad is gemaakt van glas. De kleuren en patronen zijn op het glas geblazen, waardoor er diepte ontstaat en alle details goed zichtbaar zijn. Dit proces gebeurt volledig met de hand, waardoor het kan voorkomen dat er kleine imperfecties zichtbaar zijn. Geen zorgen, want deze imperfecties dragen bij aan het karakter van het dienblad en maken ieder item echt uniek. Het dienblad heeft een diameter van 48 centimeter en een rand van 4 centimeter hoog.

Het Multi Geometry Dienblad is onderdeel van de collectie van Notre Monde. Het merk werd in 1997 opgericht door Dawn Sweitzer, een Amerikaanse kunstenares en ontwerpster die haar artistieke achtergrond in alle haar ontwerpen verweeft. Hierdoor hebben alle producten van Notre Monde een bijzondere en stijlvolle uitstraling. De collectie bestaat uit tafels, dienbladen en spiegels van hoge kwaliteit. Die kwaliteit is onder andere het gevolg van het productieproces, dat volledig met de hand wordt uitgevoerd. Dit gebeurt in de werkplaats van Notre Monde in Indonesië. Hier worden ook alle producten voorzien van een persoonlijke handtekening van de makers, die de authenticiteit garandeert.

Notre Monde Multi Geometry Dienblad


✓ Handgemaakt
✓ Glazen blad laat tot kleuren tot leven komen
✓ Diameter: Ø 48 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Multi Geometry Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Multi Geometry Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0656727710458
Productnr. TGN-020362
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 48 cm.

Multi Geometry Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 24 oktober in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit