Muuto Base

De Muuto Base collectie bestaat uit tafels met eenvoudige frames en subtiele details. Het minimalistische design is ontworpen door Mika Tolvanen, die voor ogen had een tafel terug te brengen naar zijn archetypische vorm. Het ontwerp grijpt hiermee terug op de essentie van een tafel en is daardoor geschikt voor elke ruimte in huis, maar ook voor werkplekken, horecaruimtes of andere plekken. De Muuto Base serie bevat naast eettafels in meerdere formaten en afwerkingen tevens enkele bartafels.

7 items

7 items

Muuto Base uitvoeringen

De Base serie bestaat uit diverse soorten tafels: van rechthoekige eettafels en ronde tafels tot hoge (bar)tafels. Deze tafels zijn uitgevoerd met een blad van eiken, laminaat/ABS of laminaat/multiplex en in de kleur zwart of wit. Ook de poten van de Base tafels zijn uitgevoerd in het zwart of wit, waardoor u kunt kiezen voor een mooi geheel of juist voor een tafel met contrasterende kleuren.

Muuto Base bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Muuto, waardoor de Base tafels in alle mogelijke uitvoeringen bij ons verkrijgbaar zijn. Wilt u graag meer informatie over de collectie of advies over welke Muuto Base tafel het beste aansluit bij uw wensen en interieur? Kom dan gerust langs in onze winkel, waar onze interieuradviseurs zeven dagen per week voor u klaarstaan.