Muuto Compose Bank 3-zits

By Anderssen & Voll

Omschrijving

De Muuto Compose Bank 3-zits is een ontwerp van Anderssen & Voll. De prachtige Compose Bank is het resultaat van een studie van Torbjørn Anderssen en Espen Voll naar de vorming van een ruimtelijke bank, die er toch stijlvol uitziet. Compose, verkrijgbaar in 2- en 3-zits, voldoet helemaal aan dit plaatje. Het slanke houten onderstel geeft de ruime bank een bepaalde lichtheid, die voorkomt dat hij massief aanvoelt in de ruimte. Kenmerkend aan de bank is de extra diepe zitting die nog voorbij de armleuningen uitsteekt. Dit biedt een groot oppervlak waar u heerlijk op tot rust kunt komen. De goed gevulde rug- en armleuning dragen daar uitstekend aan bij. Comfortabel en stijlvol, deze bank is een waardevolle toevoeging voor het moderne interieur.

De Compose driezitter is 240 centimeter breed, 69 centimeter hoog en 94 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 38 centimeter. Van binnen is de bank opgebouwd uit multiplex en metaal. De kussens worden met de hand gemaakt en gevuld met koudschuim en veren, waarna de gewenste stof voor de bekleding wordt toegevoegd. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende stoffen en kleuren die gecombineerd worden met ofwel een zwart of eiken onderstel.

De Compose Bank 3-zits is een product uit de veelzijdige collectie van Muuto en ontworpen door Anderssen & Voll. Het succesvolle duo Anderssen & Voll bestaat uit de Noorse designers Torbjørn Anderssen en Espen Voll. In 2009 openden zij hun eigen designstudio, na een jarenlange samenwerking bij de designgroep Norway Says. Inmiddels behoort het duo tot de meest prominente en succesvolste Noorweegse designers en hebben ze vele internationale designprijzen mogen winnen.

Muuto Compose Bank 3-zits


✓ Stijlvol en comfortabel design
✓ Ook verkrijgbaar als tweezitter
✓ Verschillende bekledingsmogelijkheden
✓ Eiken of zwarte poten
✓ Afmeting: b. 240 x h. 69 x d. 94 cm.
✓ Design: Anderssen & Voll

Vragen over de Compose Bank 3-zits van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Compose Bank 3-zits.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Anderssen & Voll
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 94 cm.
Breedte 240 cm.
Hoogte 69 cm.
Bijlagen Productinformatie

* Verplichte velden

Compose Bank 3-zits

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.095

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit