Muuto Fiber Kruk Wood Base

By Iskos-Berlin

Omschrijving

De Muuto Fiber Kruk Wood Base is een ontwerp van Iskos-Berlin. Het minimalistische design bestaat standaard uit een eikenhouten frame met daarop een zitting van kunststof. De kruk dankt zijn naam echter aan de houtvezels die met dit kunststof vermengt zijn. Ze geven de kruk een unieke en authentieke structuur die vooral mooi zichtbaar wordt wanneer u het ontwerp van dichtbij bekijkt. De zitting van de kruk lijkt daarnaast door de subtiele omhoog gebogen uiteinden te zweven en vormt een prachtig contrast met de solide eikenhouten poten.

Naast de populaire afwerking met houtvezels kunt u ook kiezen voor een kruk met een luxe bekleding van stof of leer. De stoffen zijn afkomstig uit de Kvadrat collectie en de ledersoorten behoren tot de Camo Refine Leather collectie. Een aantal exemplaren zijn direct bij ons verkrijgbaar! Zit uw kleur er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. De kruk wordt standaard geleverd met kunststof- en viltglijders. Het design heeft een breedte van 45 centimeter, een hoogte van 46 centimeter en een diepte van 35.5 centimeter.

De Fiber Kruk Wood Base maakt onderdeel uit van de Fiber-serie van Muuto. Binnen deze serie treft u naast lage krukken ook barkrukken en eetkamerstoelen met uiteenlopende onderstellen en afwerkingen. Tip: de Fiber Kruk is ook verkrijgbaar met stalen poten!

De Fiber Kruk Wood Base behoort tot de felbegeerde collectie van Muuto. Het Deense designlabel werd in 2007 opgericht door Peter Bonnen en Kristian Byrge. In samenwerking met internationale designers en designstudio’s zet Muuto Scandinavisch erfgoed weer opnieuw op de kaart. Iskos-Berlin is zo’n studio en ontwierp voor Muuto onder andere de Fiber-collectie. Het duo achter Iskos-Berlin vertelt met design graag een verhaal door middel van vorm- en materiaalgebruik.

Muuto Fiber Kruk Wood Base


✓ Ook verkrijgbaar met een stalen frame!
✓ Materiaal: Kunststof met houtvezel, stof, leder
✓ Scandinavisch design
✓ Afmeting: h. 65/75 x b. 45 x d. 42.5 cm.
✓ Designer: Iskos-Berlin

Vragen over de Fiber Kruk Wood Base van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Fiber Kruk Wood Base.
Kies je cadeau
Ontvang nu tijdelijk een iconisch design cadeau bij besteding vanaf €250.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Iskos-Berlin
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 35.5 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 46 cm.
Zithoogte 45 cm.

Fiber Kruk Wood Base

Vanafprijs

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 325

Fiber Kruk Wood

Black

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 325

Fiber Kruk Wood

Black / Dark Brown

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 325

Fiber Kruk Wood

Cognac Refine Leather

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 699

Fiber Kruk Wood

Black Refine Leather

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 699

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit