Muuto Fiber

De combinatie van houtvezels en kunststof vormen de basis van de prachtige Fiber serie van Muuto. De stoelen en barkrukken uit deze serie hebben een minimalistisch silhouet, maar toch een sterk en uitgesproken karakter. De Fiber Stoel is er met of zonder armleuningen, met een stalen onderstel of juist met houten poten, in talloze kleuren. Ook de barkruk uit de Fiber serie kent vele uitvoeringen. Zo heeft u keuze uit twee hoogtes, wel of geen rugleuning, meerdere onderstellen en verschillende kleuren in de vorm van kunststof en bekleding. Binnen de Muuto Fiber serie vindt u altijd wel een design die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

39 items

Page
  1. 1
  2. 2

39 items

Page
  1. 1
  2. 2

Muuto Fiber stoelen en barkrukken

De Fiber collectie van Muuto geeft een nieuw perspectief aan de iconische kuipstoel door de innovatieve samenstelling van gerecycled plastic en houtvezels. De Muuto Fiber stoel heeft een slank ontwerp en is ontworpen met omhelzende rondingen die optimaal comfort bieden en tegelijkertijd niet veel ruimte in beslag nemen in de kamer.

Duurzame Muuto Fiber collectie

De zitschaal van de Fiber stoelen zonder bekleding bestaat uit 100% gerecycled plastic. Hierdoor is de collectie EU Ecolabel gecertificeerd, wat betekent dat de zitmeubelen een verminderde impact hebben op het milieu gedurende de gehele levenscyclus van de producten. Naast gerecycled plastic bestaan de stoelen zonder bekleding uit houtvezels, die opgaan in het oppervlak van de stoel en zorgen voor een zachte, matte afwerking. De houtvezels zijn van veraf niet zichtbaar voor het oog, maar worden wel zichtbaar wanneer u de stoel van dichtbij bekijkt.

Muuto Fiber bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Muuto. Hierdoor is de gehele Muuto Fiber collectie bij ons verkrijgbaar. Bekijk de collectie online of kom langs in onze winkel in ’s-Hertogenbosch voor meer informatie of advies over de Muuto Fiber stoelen en barkrukken. Onze interieuradviseurs staan hier zeven dagen per week graag voor u klaar.