Muuto Five Poef XL

By Anderssen & Voll

Omschrijving

De Muuto Five Poef XL is een ontwerp van Anderssen & Voll. Tijdens het onderzoeken van een vijfhoek en de mogelijkheden die deze vorm biedt, ontstond de Five Poef. Zijn grotere broer is deze XL variant, die met een breedte van 140 centimeter bijna twee keer zo groot is als de eerste poef. Het gestreepte design is onderverdeeld in een aantal vlakken die van elkaar gescheiden zijn. Dit benadrukt de vorm van de vijfhoek op een prachtige manier. De geribde wattering geeft de poef bovendien een zacht uiterlijk. Binnenin de poef bevindt zich een houten constructie die is bedekt met schuim, waardoor de vorm van de poef behouden blijft. De poef staat goed in de slaapkamer of woonkamer, helemaal in combinatie met de kleinere five poef! De Muuto Five Poef XL is 45 centimeter hoog en elke zijde van de vijfhoek is 85 centimeter breed.

Op de afbeeldingen ziet u de poef bekleed met stoffen uit de Remix serie van de Deense fabrikant van Kvadrat. Het is echter mogelijk om uw poef te bekleden met stoffen uit de Steelcut, Canvas of Divina Melange serie. Hieronder ziet u de mogelijkheden. Heeft u een andere textieloptie in gedachte? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder.

De Five Poef XL is een product uit de veelzijdige collectie van Muuto en is ontworpen door Anderssen & Voll. Torbjørn Anderssen en Espen Voll ontmoetten elkaar toen zijn nog onderdeel waren van de designgroep Norway Says, waarna zij in 2009 hun eigen studio oprichtten. Het duo behoort tot de meest prominente en succesvolste Noorse designers. Ze zijn zowel uitgeroepen tot Noorse als Scandinavische designers van het jaar en hebben verschillende internationale designprijzen gewonnen voor hun werk.

Muuto Five Poef XL


✓ Gestreept gewatteerd design
✓ In de vorm van een vijfhoek
✓ Ruime keuze in stoffering
✓ Afmeting: b. 140 x h. 45 cm.
✓ Design: Anderssen & Voll

Vragen over de Five Poef XL van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Five Poef XL.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Anderssen & Voll
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 140 cm.
Breedte 140 cm.
Hoogte 45 cm.
Opties Gestoffeerd
Bijlagen Productinformatie

Five Poef XL

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.449

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit