Muuto In Situ

In Situ is een serie van Muuto die bestaat uit een reeks modulaire banken die te configureren zijn voor elke ruimte en ieders persoonlijke wens. Functionaliteit wordt gecombineerd met de schoonheid van eenvoud. Het stalen onderstel staat harmonieus in contrast met het superieure comfort van het zitoppervlak, waardoor de banken ruimtes vullen met een subtiele elegantie. De prachtige designs kunnen uitgevoerd worden in een breed scala aan stijlvolle stofferingen en hoogwaardige ledersoorten. Speciaal voor u hebben wij onze favoriete uitvoeringen geselecteerd welke direct verkrijgbaar zijn. Staat uw samenstelling of kleur niet tussen de online collectie? Maak dan gerust een afspraak in onze winkel. Daar helpen onze interieuradviseurs u graag met het samenstellen van uw perfecte In Situ Bank.

19 items

19 items

Muuto In Situ banken

Van compacte 2-zitsbank tot een royale hoekbank, dankzij het modulaire ontwerp van de Muuto In Situ zijn de mogelijkheden voor het realiseren van de perfecte zithoek eindeloos. Tel daar de vele mogelijkheden in kleuren en stofferingen bij op en u creëert eenvoudig een prachtig, persoonlijk en uniek zitmeubel. Bovendien kiest u met de In Situ, ontworpen door de Noorse designers Anderssen & Voll, voor hoogwaardige kwaliteit en echt Scandinavisch vakmanschap.

Bezorging van uw In Situ bank

Heeft u samen met een van onze interieuradviseurs de perfecte samenstelling van de Muuto In Situ bank gevonden? Dan wordt deze door onze eigen bezorgdienst bij u geleverd én gemonteerd. Uiteraard nemen zij het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe design bank!

Muuto in Situ bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van de Muuto In Situ serie. Dit betekent dat wij de banken in alle mogelijke opstellingen, stofferingen en kleuren kunnen leveren. Hierdoor kunt u uw In Situ bank geheel naar wens samenstellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust eens langs in onze winkels of maak een afspraak met een van onze interieuradviseurs.