Muuto In Situ 3-zits Bank

By Anderssen & Voll

Omschrijving

De Muuto In Situ 3-zits Bank is een ontwerp van Anderssen & Voll. Deze moderne 3-zits bank is een standaard variant van de modulaire In Situ Bank. Het stalen onderstel met zwarte poedercoating biedt een mooi contrast met het zachte zitoppervlak dat bekleed is met textiel. De gebalanceerde combinatie tussen stoer en zacht zorgt voor een elegante look waardoor de bank in veel ruimtes mooi zal staan. Door de slanke poten heeft de bank een luchtige uitstraling en dankzij de diepe zitting is de bank ideaal om lekker in weg te kruipen.

De bank is 279 centimeter breed, 107 centimeter diep en 70 centimeter hoog. De 3-zits bank is verkrijgbaar in drie varianten. U kunt kiezen voor een variant zonder chaise longue of een variant met chaise longue. De chaise longue heeft een diepte van 169 centimeter. U kunt zelf bepalen of u de chaise longue aan de linker of rechterzijde van de bank wil.

De In Situ Bank is ontworpen vanuit het idee om een bank te creëren die aangepast kan worden aan elke ruimte en elke smaak. Door de losse elementen kunt u de opstelling van de bank blijven aanpassen en zijn er veel mogelijkheden. MisterDesign biedt u drie standaard varianten aan, waaronder deze 3-zits bank. Heeft u interesse in een andere stoffering of een ander onderdeel om uw bank uit te breiden? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Let op: Dit model is exclusief kussens. Deze kunt u wel direct mee bestellen.

Muuto In Situ 3-zits Bank


✓ Modulaire bank
✓ Twee stofferingen
✓ Moderne look
✓ Materiaal: staal, stof

Vragen over de In Situ 3-zits Bank van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto In Situ 3-zits Bank.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Anderssen & Voll
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Bijlagen In Situ Modular Sofa.pdf

In Situ 3-zits Bank - b.279 x d.107 x h.70 cm.

Fiord 451 (excl. kussen)

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.518

In Situ 3-zits Bank Rechts - b.279 x d.169 x h.70 cm.

Clay 15 (excl. kussen)

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.211

In Situ 3-zits Bank Links - b.279 x d.169 x h.70 cm.

Clay 15 (excl. kussen)

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.211

Bestel direct mee

In Situ Kussen - 70x50

Clay 15

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 189

In Situ Kussen - 70x50

Fiord 451

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 149

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit