Muuto Outline 3-zits Bank

By Anderssen & Voll

Omschrijving

De Muuto Outline 3-zits Bank is een ontwerp van Anderssen & Voll.

Anderssen & Voll zijn twee heren die oorspronkelijk behoorden tot het voormalige designertrio Norway Says. Zowel Anderssen als Voll behoort tot de meest prominente en succesvolle Noorse ontwerpers. Beiden hebben de prijs ‘beste Noorse designer van het jaar’ als ook ‘beste Scandinavische designer van het jaar’ gewonnen. Daarnaast hebben ze ook Internationale Awards weten te winnen en kennen ze mondiale erkenning voor hun werk op het gebied van meubels, verlichting en woonaccessoires. Samenwerking met onder andere het designmerk Muuto is hieruit voortgekomen.

Muuto is sinds zijn oprichting diep geworteld in het Scandinavisch design en is hieruit dan ook niet meer weg te denken. Hun collectie wordt gekenmerkt door traditie, esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en oprechtheid. Muuto ziet het bovendien als hun ambitie om innovatieve materialen en technieken te ontwikkelen en vervolgens te gebruiken voor het ontwerpen van gedurfde creatieve designs. Een nieuw perspectief op het Scandinavische design is het doel. Het is dan ook geen toeval dat Muuto afgeleid is van het Finse muutos, wat ‘nieuw perspectief’ betekent. De passie voor het ontwerpen en de ambitie voor het creëren van nieuwe dingen zijn ook terug te vinden in de Outline Bank. Outline is ontworpen met het oog op elegantie, visuele lichtheid en een waanzinnig comfort. Deze sterke architectonische aanwezigheid is dan ook een aanvulling op uw interieur.

De Outline 3-zits Bank van Muuto is voorzien van een frame vervaardigd uit staal en hout en heeft poten van gepoedercoat aluminium, de voering van de kussens bestaat uit koudschuim en veren. Voor de bekleding van de bank heeft u de keuze uit zowel stof als leder. Wanneer u kiest voor stof kunt u kiezen voor Kvadrat of Arve in diverse mooie uitvoeringen. Indien uw voorkeur uitgaat naar leder zal de bank bekleed worden met Camo Leather, ook hiervoor heeft u de keuze uit talloze uitvoeringen. De afmeting van deze 3-zits bank bedraagt 220 centimeter in breedte, 69.5 centimeter in hoogte en 84 centimeter in diepte. De zithoogte is 40 centimeter, de diepte van de zitting is 57.5 centimeter.

Muuto Outline 3-zits Bank


✓ Stijlvol en puur design!
✓ Tevens verkrijgbaar als 2-zits bank
✓ Diverse uitvoeringsmogelijkheden
✓ Afmeting: b. 220 x h. 69.5 x d. 84 cm.
✓ Design: Anderssen & Voll

Vragen over de Outline 3-zits Bank van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Outline 3-zits Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Anderssen & Voll
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 84
Hoogte 69.5
Breedte 220
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 40
Bijlagen Productinformatie

Outline - Remix 163

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.895

Outline - Steelcut Trio 133

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.395

Outline - Fiord 961

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 3.395

Outline - Silk Leather Cognac

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 5.349

Outline - Silk Leather Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 5.349

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit