Muuto Raise Karaf

By Broberg & Ridderstrale

Omschrijving

De Muuto Raise Karaf is een ontwerp van het Zweeds designduo Broberg & Ridderstråle. Vervaardigd uit mondgeblazen transparant of gekleurd glas kan deze functionele karaf gezien worden als een eigentijds designobject op uw tafel. Modernistische stillevens van flessen en glazen zijn de inspiratie geweest voor deze karaf. De slanke hals en het gladde oppervlak zorgen voor een elegante uitstraling. De karaf heeft een uitnodigende uitdrukking en zet u aan tot interactie. Een karaf gevuld met wijn, waarbij wordt geproost met de bijpassende Raise glazen. Bovendien zorgen de Raise karaf en glazen voor een uniek samenspel van kleuren op tafel.

Naast het schenken van glazen, is deze karaf ook uiterst geschikt als woonaccessoire. Plaats hem op een dressoir of salontafel en plaats er prachtige (droog)bloemen in. Losstaand of in combinatie met andere accessoires komt het object ook helemaal tot zijn recht door zijn vorm en kleur.

De karaf heef een hoogte van 22 cm en een diameter van 11 cm. U kunt de Raise Karaf bestellen in 3 verschillende kleuren: transparant, oker en indigo. Dit artikel is vaatwasserbestendig, maar een handwas wordt aangeraden voor een langere levensduur van het object.

Muuto Raise Glazen


✓ Mondgeblazen karaf
✓ Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren
✓ Functioneel object
✓ Creëer uw eigen stilleven of kleurenspel

Vragen over de Raise Glazen van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Raise Glazen.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Broberg & Ridderstrale
Merk Muuto
Hoogte 22 cm
Diameter 11 cm

Raise Karaf

Transparant

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69

Raise Karaf

Oker

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69

Raise Karaf

Indigo

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit