Muuto Ripple Throw Deken

By Margrethe Odgaard

Omschrijving

Het Muuto Ripple Throw Deken is een ontwerp van Margrethe Odgaard. Met een minimum aan middelen weet Margrethe een maximaal effect te bereiken bij het Ripple Deken. Het deken is gemaakt van 100% katoen en is geweven in een leno weeftechniek. Deze techniek laat licht en lucht door de vezels en maakt het deken heerlijk licht en toch warm. Van een afstandje lijkt het deken een egale kleur te hebben, maar van dichtbij wordt het geribbelde patroon van subtiel contrasterende kleuren duidelijk zichtbaar. De rand is afgezet met een diagonaal gestreept patroon in een iets lichtere kleur dan de rest van het deken. Ripple is uitgevoerd in drie hedendaagse kleuren: bruin, groen en geel. Het deken is 180 centimeter breed en 115 centimeter diep. Alleen te wassen met een koud wasprogramma en zonder andere items.

Het Ripple Throw Deken is een product uit de veelzijdige collectie van Muuto en ontworpen door Margrethe Odgaard. Het Scandinavische designlabel werkt veelal samen met andere designers om de meest bijzondere, originele producten aan te bieden. Margrethe Odgaard ontwierp eerder voor Muuto het Ply Vloerkleed en het Accent Kussen. Ze is afgestudeerd aan de Royal Danish Academy of Fine Arts en werkte zeven jaar als textieldesigner voor het Franse kledingmerk EPICE, waarna ze in 2013 haar eigen studio in Kopenhagen opende.

Muuto Ripple Throw Deken


✓ Subtiel geribbeld patroon
✓ Gemaakt van 100% katoen
✓ In drie verschillende kleuren
✓ Afmeting: b. 180 x d. 115 cm.
✓ Design: Margrethe Odgaard

Vragen over het Ripple Throw Deken van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Muuto Ripple Throw Deken.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Margrethe Odgaard
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 115 cm.
Breedte 180 cm.
Bijlagen Productinformatie

Ripple Throw

Bruin

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69

Ripple Throw

Groen

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69

Ripple Throw

Geel

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit