Muuto Stacked 2.0 Kast 2

By Julien de Smedt

Omschrijving

De Muuto Stacked 2.0 Kast 2 is ontworpen door Julien de Smedt. Hoewel je de Stacked 2.0 Kast helemaal zelf kunt opbouwen met losse modules, hebben wij ook de mooiste kant-en-klare kasten voor u samengesteld die u direct kunt bestellen. Het idee voor de losse modules is ontstaan vanuit de behoefte om een kast te ontwerpen die niet alleen mooi, maar ook fuctioneel is. Door open en dichte modules, verschillende afmetingen en afwerkingen met elkaar af te wisselen kunt u een kast creëren die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Gebruik ‘m bijvoorbeeld als room divider, opbergkast, boekenkast of dressoir.

Kast 1 bestaat uit een combinatie van 3 formaten in de volgende uitvoeringen: Small: Wit/Dicht, Eiken/Dicht, Medium: Wit/Dicht, Wit/Deur, Eiken/Deur, Large: Eiken/Open, Wit/Open. De modules worden bij deze kast gecombineerd met een eiken podium en lichtgrijze clips. Deze clips maken het mogelijk om de losse modules eenvoudig met elkaar te verbinden! Benieuwd naar alle Stacked producten? Bekijk ze hier:

Muuto Stacked 2.0 Familie

De Stacked 2.0 Kast 2 behoort tot de collectie van Muuto. Het Deense label is nog jong, maar is nu al niet meer weg te denken uit de designwereld. De naam ‘Muuto’ is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’ dat ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’ betekent. Het bedrijf streeft er dan ook naar om de rijke Scandinavische design geschiedenis weer op de kaart te zetten en er daarnaast nieuwe hoofdstukken aan toe te voegen.

Stacked 2.0 Kast 2


✓ Speciaal voor u geselecteerd
✓ Speels design door verschillende uitvoeringen
✓ Binnenkort te zien in onze winkel!
✓ Materiaal: MDF, eikenhout

Vragen over de Stacked 2.0 Kast 2 van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Stacked 2.0 Kast 2.
EettafelCadeaucheque van €100
Ontvang de hele maand februari een cadeaucheque van €100 bij aankoop van een Eettafel vanaf €1000.

Dit design product wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst.
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Julien de Smedt
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 35 cm.
Breedte 131 cm. (Podium)
Hoogte 150.8 cm.

Stacked 2.0 Kast 2

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.932

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit