Muuto Stacked Kast 3

By Julien de Smedt

Omschrijving

De Muuto Stacked Kast 3 is een ontwerp van Julien de Smedt. Bij deze kast zijn elementen met verschillende maten met elkaar gecombineerd. De elementen zijn niet precies recht op elkaar gestapeld, wat samen met de verschillende afmetingen van de elementen zorgt voor een speels karakter. Door de vele vakken biedt de kast plaats voor allerlei spullen zoals boeken, verlichting, cd’s en accessoires. Een driedubbele witte PU lak bedenkt de elementen van MDF. Deze lak heeft de eigenschap dat hij erg sterk en slijtvast is. Om de verschillende elementen met elkaar te verbinden wordt bij elk element één bevestigingsclip meegeleverd. Deze clips geven de kast stevigheid. De bevestigingsclips zijn naar wens ook los bij te bestellen.

De Stacked Kast 3 bestaat uit veertien witte open elementen die op en naast elkaar zijn geplaatst. De kast bevat vier elementen van 21.8 x 43.6 centimeter, vijf elementen van 43.6 x 43.6 centimeter en vijf elementen van 43.6 x 43.6 centimeter. De diepte van de kast bedraagt 35 centimeter.

De Stacked Kast 3 behoort tot de collectie van Muuto. Dit design merk wil door het gebruik van vooruitstrevende technieken en materialen en door groots en creatief te denken nieuwe perspectieven creëren op Scandinavisch design. De merknaam Muuto is geïnspireerd op deze ambitie. Muuto is namelijk afgeleid van het Finse woord voor nieuw perspectief: muutos. De Belgische architect en designer Julien de Smedt heeft al verschillende grote prijzen gewonnen met zijn werk. Zijn onconventionele kijk op design maakt dat hij perfect bij Muuto past.

Met de handige Stacked Configurator kunt u tevens uw eigen unieke Stacked Kast samenstellen.

Muuto Stacked Kast 3


✓ Scandinavisch design
✓ Speels ingedeeld
✓ Ideaal opbergsysteem
✓ Bestaat uit verschillende elementen
✓ Afmeting: b. 174.4 x h. 196.2 x d. 35 cm.
✓ Designer: Julien de Smedt

Vragen over de Stacked Kast 3 van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Stacked Kast 3.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Julien de Smedt
Garantie 14 dagen
Merk Muuto
Diepte / Lengte 35.0 cm.
Hoogte 196.2 cm.
Breedte 174.4 cm.

Stacked Kast 3

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.866

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit