Muuto Stacked Kast op Podium 1

By Julien de Smedt

Omschrijving

De Muuto Stacked Kast op Podium 1 is een ontwerp van Julien de Smedt. De kast krijgt een speelse uitstraling doordat de verschillende elementen waaruit de kast bestaat op een asymmetrische manier naast en op elkaar zijn geplaatst. In de Stacked Kast krijgen al uw spullen een mooie plaats. Berg er bijvoorbeeld boeken in op of stel uw mooiste accessoires erin tentoon. De elementen van MDF zijn bekleed met een laag van essenfineer of voorzien van een driedubbele PU laklaag in de kleuren wit, lichtgrijs en donkergrijs. Deze lak bevat Polyuethaan en is daardoor erg sterk en slijtvast. Ieder element wordt geleverd met één bevestigingsclip, die meerdere elementen met elkaar verbindt. Naar wens kunt u extra clips – in verschillende kleuren – bijbestellen.

De Stacked Kast op Podium 1 bestaat uit zes elementen die op een podium zijn geplaatst. Op het essenhouten podium van 131 x 20 centimeter staan een essenhouten element met achterwand van 65.4 x 43.6 centimeter, een wit element met achterwand van 21.8 x 43.6 centimeter en een wit element met achterwand van 43.6 x 43.6 centimeter. Daarbovenop zijn een wit element zonder achterwand van 65.4 x 43.6 centimeter en twee essenhouten elementen zonder achterwand van 21.8 x 43.6 centimeter en 43.6 x 43.6 centimeter geplaatst. De kast is 35 centimeter diep.

De Stacked Kast op Podium 1 behoort tot de collectie van Muuto. Dit Scandinavische merk staat voor vakmanschap, blijvende esthetiek, functionaliteit en een eerlijke uitstraling. De naam Muuto komt van het Finse woord muutos, wat nieuw perspectief betekent. De aanpak van de designer van de Stacked Kast, Julien de Smedt, past goed binnen dit merk. Deze Belgische architect probeert tijdens het ontwerpen namelijk altijd de grenzen op te zoeken van de bestaande normen.

U kunt ook zelf een opstelling maken met de verschillende Stacked elementen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de handige Stacked Configurator.

Muuto Stacked Kast op Podium 1


✓ Scandinavisch design
✓ Speelse uitstraling
✓ Het ideale opbergsysteem
✓ Bestaat uit verschillende losse elementen
✓ Afmeting wanneer tegen elkaar geplaatst: b. 130.8 x h. 129.0 x d. 35.0 cm.
✓ Designer: Julien de Smedt

Vragen over de Stacked Kast op Podium 1 van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Stacked Kast op Podium 1.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Julien de Smedt
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 35.0 cm.
Hoogte 129.0 cm.
Breedte 130.8 cm.

Stacked Kast op Podium 1

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.073

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit