Muuto Stacked Kast op Podium 3

By Julien de Smedt

Omschrijving

De Muuto Stacked Kast op Podium 3 is een ontwerp van Julien de Smedt. De kast bestaat uit verschillende elementen die op een speelse manier op en naast elkaar zijn geplaatst. Spullen die u liever uit het zicht wilt hebben kunt u opbergen achter de elementen met deurtje. Uw mooiste accessoires stelt u tentoon in de open elementen. De elementen zijn vervaardigd uit MDF en zijn bekleed met een laag van essenfineer of driemaal gelakt met een witte PU lak. In deze lak zit Polyurethaan, wat ervoor zorgt dat de lak erg sterk en slijtvast is. Bij ieder element ontvangt u één bevestigingsclip. U kunt naar wens extra clips – in verschillende kleuren – bijbestellen.

De Stacked Kast op Podium 3 bestaat uit zeven elementen die op een podium zijn geplaatst. Op het essenhouten podium van 131 x 20 centimeter zijn een wit element van 21.8 x 43.6 centimeter met achterwand en twee essenhouten elementen van 43.6 x 43.6 centimeter met achterwand en deurtje en van 65.4 x 43.6 centimeter zonder achterwand geplaatst. Daarbovenop staan twee witte elementen van 65.4 x 43.6 centimeter zonder achterwand en van 43.6 x 43.6 centimeter met achterwand en deurtje. Bovenop staan een wit element van 43.6 x 43.6 centimeter met achterwand en een essenhouten element van 21.8 x 43,6 centimeter met achterwand. De diepte van de kast is 35 centimeter.

De Stacked Kast op Podium 3 behoort tot de collectie van Muuto. Blijvende esthetiek, vakmanschap, functionaliteit en een eerlijke uitstraling, dat is waar het Scandinavische merk Muuto voor staat. De merknaam is afgeleid van het Finse woord muutos. In het Nederlands betekent dit nieuw perspectief. Architect en designer Julien de Smedt past met zijn aanpak goed binnen het merk Muuto. Bij het ontwerpen zoekt hij altijd de grenzen op van de bestaande normen.

U heeft tevens de mogelijkheid om uw eigen Stacked Kast samen te stellen met de handige Stacked Configurator.

Muuto Stacked Kast op Podium 3


✓ Scandinavisch design
✓ Speelse indeling
✓ Bestaat uit losse elementen
✓ Het ideale opbergsysteem
✓ Afmeting wanneer tegen elkaar geplaatst: b. 130.8 x h. 150.8 x d. 35.0 cm.
✓ Designer: Julien de Smedt

Vragen over de Stacked Kast op Podium 3 van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Stacked Kast op Podium 3.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Julien de Smedt
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 35.0 cm.
Hoogte 150.8 cm.
Breedte 130.8 cm.

Stacked Kast op Podium 3

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.342

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit