Muuto Stacked Kast op Podium 5

By Julien de Smedt

Omschrijving

De Muuto Stacked Kast op Podium 5 is een ontwerp van Julien de Smedt. In deze kast zijn verschillende elementen met elkaar gecombineerd. De kast krijgt een speels uiterlijk doordat er ruimte over is gelaten tussen de verschillende elementen en doordat de elementen niet precies recht op elkaar zijn gestapeld. Doordat de kast open vakken heeft, krijgt u de gelegenheid uw favoriete boeken, uw chicste schoenen en uw mooiste accessoires tentoon te stellen. De elementen zijn vervaardigd uit MDF en zijn bedekt met een laag van essenfineer of een driedubbele witte PU laklaag. Deze lak is erg sterk en slijtvast door dat er Polyurethaan in zit. Om de kast te verstevigen ontvangt u per element één bevestigingsclip. Deze clips zijn tevens los bij te bestellen in diverse kleuren.

De Stacked Kast op Podium 5 bestaat uit vijf elementen die op een podium zijn geplaatst. Op het essenhouten podium van 130 x 20 centimeter staan een wit element met achterwand van 21.8 x 43.6 centimeter, een wit open element van 43.6 x 43.6 centimeter en een essenhouten element met achterwand van 65.4 x 43.6 centimeter. Daarbovenop zijn een essenhouten open element van 43.6 x 43.6 centimeter en een wit open element van 65.4 x 43.6 centimeter geplaatst. De diepte van de kast bedraagt 35 centimeter.

De Stacked Kast op Podium 5 behoort tot de collectie van Muuto. Nieuwe perspectieven creëren op Scandinavisch design, dat is de ambitie van Muuto. Deze ambitie bood inspiratie voor de merknaam van dit Scandinavische merk: Muuto is namelijk afgeleid van muutos, wat Fins is voor nieuw perspectief. Muuto vindt het belangrijk dat de designers die voor het merk werken deze filosofie delen. Architect en designer Julien de Smedt past met zijn onconventionele aanpak perfect bij Muuto.

Wilt u liever uw eigen Stacked Kast samenstellen? Dan kan! Maak hiervoor gebruik van de handige Stacked Configurator.

Muuto Stacked Kast op Podium 5


✓ Scandinavisch design
✓ Speels uiterlijk
✓ Bestaat uit losse elementen
✓ Het ideale opbergsysteem
✓ Afmeting wanneer tegen elkaar geplaatst: b. 130.8 x h. 107.2 x d. 35.0 cm.
✓ Designer: Julien de Smedt

Vragen over de Stacked Kast op Podium 5 van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Stacked Kast op Podium 5

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Julien de Smedt
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 35.0 cm.
Hoogte 107.2 cm.
Breedte 130.8 cm.

Stacked Kast op Podium 5

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 960

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit