Muuto Sway Throw Deken

By Tina Ratzer

Omschrijving

Het Muuto Sway Throw Deken is een ontwerp van Tina Ratzer. Een heerlijk zachte deken is nooit weg, of het nu zomer of winter is. De in textiel design afgestudeerde Tina Ratzer heeft Sway geweven met extra fijne garen, met als resultaat een bijzonder zacht deken van 100% Merino wol. Het deken is voorzien van een geometrisch blokkenpatroon dat diagonaal afgewerkt is. Dit heeft de designer gedaan om de dimensionaliteit te vergroten wanneer het deken in gebruik is. Dankzij de weeftechniek – jacquard – is het patroon aan beide zijdes even mooi. Het deken heeft een zachte finish in de vorm van subtiele gerafelde randjes. Prachtig om te zien en heerlijk om onder te liggen op de bank. Maar ook tijdens afkoelende zomeravonden is het Muuto Sway Throw Deken een welkome verwarming. Sway is 180 centimeter breed en 130 centimeter diep en is uitgevoerd in twee kleuren: blauw en mosterd.

Het Sway Throw Deken is een product uit de veelzijdige collectie van Muuto en ontworpen door Tina Ratzer. Het Scandinavische designlabel Muuto werkt veelal samen met andere designers om de meest bijzondere, originele producten aan te bieden. Voor het Sway deken bundelt Muuto opnieuw haar krachten met Tina Ratzer, die eerder voor Muuto al het Varjo Vloerkleed ontwierp. In 1999 richtte Tina haar eigen designstudio op. Haar werk kenmerkt zich door geometrische patronen en verrassende details die techniek en vakmanschap goed naar voren laten komen.

Muuto Sway Throw Deken


✓ Geometrisch blokkenpatroon
✓ Gemaakt van 100% Merino wol
✓ In de kleur blauw en mosterd
✓ Afmeting: b. 180 x d. 130 cm.
✓ Design: Tina Ratzer

Vragen over het Sway Throw Deken van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Muuto Sway Throw Deken.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Tina Ratzer
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 130 cm.
Breedte 180 cm.
Bijlagen Productinformatie

Sway Throw

Mosterd

Levertijd: 18 - 20 weken

Normale prijs: € 135

Special Price € 121,50

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit