Muuto The Dots

U heeft ze vast wel eens voorbij zien komen op Pinterest of Instagram; de speelse Muuto Dots. De veelzijdige haken zijn verkrijgbaar in eiken- en essenhout, maar ook met een basis van metaal. De decoratieve haken combineren erg leuk met elkaar aan de wand, zeker omdat u keuze heeft uit talloze kleuren! Met behulp van het bijgeleverde schroefje zijn The Dots bovendien zo aan de muur bevestigd.

2 items

2 items

Muuto Dots bij MisterDesign

De Muuto The Dots serie is ongetwijfeld bekend bij menig designliefhebber. Deze veelzijdige wandhakenserie is verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen en afwerkingen. Ga voor een tijdloze look met de Muuto Dots Zwart, of creëer een natuurlijke uitstraling met de Muuto Dots Hout. De Muuto Dots Metal is iets stoerder van aard, en is de perfecte tegenhanger van de vriendelijke Muuto Dots Wit. De Muuto The Dots collectie heeft qua afwerking voor ieder wat wils! Met de Product Planner van Muuto, kunnen meerdere Dots met elkaar gecombineerd worden, om de perfecte, persoonlijke set samen te stellen.

Muuto Dots Small, Medium en Large

Het format van de Muuto The Dots serie begint bij ‘small’. Deze uitvoering van de Muuto Dots is zoals de naam het verklapt het kleinste formaat binnen de serie. Maar laat het kleine formaat uw ogen niet misleiden, de Muuto Dots Small is even sterk als zijn grotere seriegenoten.

Voor wie niet tussen ‘small’ en ‘large’ kan kiezen is er de Muuto Dots Medium. Deze uitvoering zit precies tussen de twee uitersten in en laat zich uitstekend combineren met zijn seriegenoten.

‘Go big’ met de Muuto Dots Large, de grootste uitvoering van de The Dots wandhakenserie. Met zijn grote formaat biedt de ‘large’ uitvoering van de Muuto Dots meer dan genoeg plek voor al uw kleding en accessoires. Combineer de Muuto Dots large met zijn kleinere seriegenoten, en creëer een speelse compositie op uw muur.

Muuto Dots Set

De Muuto wandhaken komen het best tot hun recht als ze gecombineerd worden met andere Dots wandhaken. Muuto stelt speciaal daarom sets zoals de Muuto Dots set of 5 samen, zodat u uw The Dots wandhaken eenvoudig in grote getalen kunt bestellen.