Nanimarquina Bicicleta Vloerkleed

By Nani Marquina

Omschrijving

Het Nanimarquina Bicicleta Vloerkleed is een ontwerp van Ariadna Miquel en Nani Marquina. Dit stoere vloerkleed biedt u meer dan een unieke uitstraling. Het is namelijk vervaardigd uit, jawel, oude binnenbanden van een fiets! Ieder vloerkleed is vervaardigd uit 130 tot 140 fietsbanden en creëren een groot bewustzijn onder de mensen. Hergebruiken, verminderen en recyclen is het doel van dit design concept. Naast de achterliggende gedachte zijn fietsen in India, waar het vloerkleed gemaakt is, de meest gebruikelijke manier van transporteren. Net zoals andere vloerkleden van Nanimarquina is Bicicleta ook geheel handgemaakt. Handgeweven in dit geval middels echt vakmanschap. Het vloerkleed heeft een hoogte van 35 millimeter en is verweven met hergebruikt polyester om het geheel tot een comfortabel vloerkleed vervaardigen.

Naast de kunstzinnigheid en milieubewustheid heeft Bicicleta nog veel meer voordelen, zoals de gebruiksomgeving. Bicicleta is door het gebruik van materiaal zowel binnen als buiten te gebruiken. Onderhoud is vanzelfsprekend bij het design omdat het synthetisch rubber prima te reinigen is met lauwwarm water en een kleine hoeveelheid vloeibaar wasmiddel. Als het u het vloerkleed buiten plaatst is het gemakkelijk te reinigen met de tuinslang. Bent u op zoek naar een kunstzinnig, duurzaam en uniek design dan is Bicicleta zeker de moeite waard.

Het Bicicleta Vloerkleed heeft een afmeting van 240 centimeter lengte bij 170 centimeter breedte.

Nanimarquina biedt tegen betaling preventieve maatregelen tegen bijvoorbeeld vlekken, UV-straling en bacteriën. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden!

Nanimarquina Bicicleta Vloerkleed


✓ Design met een uniek verhaal
✓ Vervaardigd uit oude fietsbanden!
✓ Zowel binnen als buiten te gebruiken
✓ Volledig handgemaakt!
✓ Duurzaam concept

Vragen over het Bicicleta Vloerkleed van Nanimarquina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Nanimarquina Bicicleta Vloerkleed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Rubber
Designer Nani Marquina
Garantie 2 jaar
Merk Nanimarquina
Diepte / Lengte 240 cm.
Breedte 170 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Bicicleta Vloerkleed

l. 240 x b. 170 cm.

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.105
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit