Nanimarquina Jie Vloerkleed

By Neri & Hu

Omschrijving

Het Nanimarquina Jie Vloerkleed is een ontwerp van Neri & Hu. Dit design is geïnspireerd op de tegelpatronen van de straten van Shanghai. Jie is een Chinees teken dat staat voor het leven in de stad. Constante beweging, dynamiek en hectische activiteit zijn hier de orde van de dag. Het resultaat is een eclectisch handgetuft tapijt met verschillende pol-hoogten en afwerkingen. De vakmannen die het kleed met de hand vervaardigen gebruiken hiervoor 100% New wool. Dat resulteert in een knoopdichtheid van wel 56.000 knopen per vierkante meter! Voor een aangename zachtheid aan uw voeten komt Jie zeker in aanmerking! De pol-hoogte is namelijk 1.5 centimeter. In totaal heeft het vloerkleed een hoogte van 2.1 centimeter, een lekker zacht vloerkleed om uw interieur mee te verrijken. De kleuren die in deze serie zijn gebruikt worden door het duo ook wel keramische kleuren genoemd. Het blauw en celadon zijn subtiel maar in combinatie met de verschillende vormen ook erg integrerend.

Nani Marquina heeft naast haar prachtige ontwerpen ook een sociale missie, het leven en de levensstandaarden van de vakmensen verbeteren. In de gebieden waar de vloerkleden worden geproduceerd dragen ze hun steentje bij om de lokale economieën in deze landen te stimuleren, en nieuwe kansen voor de lokale bevolking te bieden.

Het Jie Vloerkleed komt in twee verschillende afmetingen
l. 300 x b. 200 cm.
l. 240 x b. 170 cm.


Nanimarquina biedt tegen betaling preventieve maatregelen tegen bijvoorbeeld vlekken, UV-straling en bacteriën. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden!

Nanimarquina Jie Vloerkleed


✓ Bestaat uit verschillende pol-hoogten
✓ Vervaardigd volgens hand tuft techniek
✓ Verkrijgbaar in de kleur celadon of blauw
✓ Geschikt voor intensief gebruik
✓ In 2 afmetingen

Vragen over het Jie Vloerkleed van Nanimarquina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Nanimarquina Jie Vloerkleed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Neri & Hu
Garantie 2 jaar
Merk Nanimarquina
Hoogte 2.1 cm.

Jie Vloerkleed - Celadon

l. 240 x b. 170 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.982

Jie Vloerkleed - Blauw

l. 240 x b. 170 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.982

Jie Vloerkleed - Celadon

l. 300 x b. 200 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 4.386

Jie Vloerkleed - Blauw

l. 300 x b. 200 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 4.386

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit