Nanimarquina Oaxaca Vloerkleed Outdoor

Omschrijving

Het Nanimarquina Oaxaca Vloerkleed Outdoor is een ontwerp van Nani Marquina. Deze designer heeft een prachtige balans weten te creëren tussen het geometrische design en het kleurrijke beeld van bloemen en vruchten. Al veel designs gingen de Oaxaca voor, maar dit is het eerste design dat het merk heeft bedoeld voor het exterieur. Woldraden zijn vervangen door draden van PET materiaal, de kunststof variant die ook vaak terug te vinden is in textielvezels zoals fleece. Hierdoor is het bestand tegen haast iedere weersomstandigheid. Het vloerkleed is handgeweven op de traditionele manier, waarbij in dit geval gebruik is gemaakt van de Dhurrie techniek. Dit is een weeftechniek waarbij niet gestapeld, maar plat geweven wordt. Dit maakt dat vloerkleden makkelijk te onderhouden zijn, omdat vuil zich nauwelijks kan ophopen tussen het garen. Echt traditioneel vakmanschap is vereist, en dat is ook terug te zien in de knoopdichtheid van wel 37.800 knopen per vierkante meter!

Naast dat het Oaxaca Vloerkleed Outdoor uw tuin op zal vrolijken en een eigen sfeer geeft, is het ook binnen te plaatsen. Omdat het PET materiaal in draden is aangebracht heeft het vloerkleed nog steeds de huiselijke kenmerken, en voelt het nog heerlijk aan. Dit design is dus ideaal voor degene die graag een vloerkleed onder de eettafel zouden leggen, maar ook voor huishoudens met huisdieren of kleine kinderen is het PET materiaal geen overbodige luxe.

Oaxaca komt in 3 afmetingen en heeft bij alle varianten een hoogte van 7 mm. Het vloerkleed is te onderhouden door het uit te schudden en schoon te spuiten met de tuinslang. Voor het interieur is aan te raden om gebruik te maken van warm water in combinatie met een milde zeep.

Oaxaca Vloerkleed Outdoor


✓ Vervaardigd volgens ‘Dhurrie’ techniek
✓ Vervaardigd uit 100% PET
✓ Geschikt voor intensief gebruik
✓ In 3 afmetingen
✓ Bestand tegen water

Vragen over het Oaxaca Vloerkleed Outdoor van Nanimarquina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Oaxaca Vloerkleed Outdoor.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Nanimarquina
Hoogte 0.7
Opties Buiten te gebruiken

Oaxaca Outdoor

l. 240 x b. 170 cm.

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 1.442

Oaxaca Outdoor

l. 300 x b. 200 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.134

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit