Nanimarquina Oaxaca Vloerkleed Outdoor

Omschrijving

Het Nanimarquina Oaxaca Vloerkleed Outdoor is een ontwerp van Nani Marquina. Deze designer heeft een prachtige balans weten te creëren tussen het geometrische design en het kleurrijke beeld van bloemen en vruchten. Al veel designs gingen de Oaxaca voor, maar dit is het eerste design dat het merk heeft bedoeld voor het exterieur. Woldraden zijn vervangen door draden van PET materiaal, de kunststof variant die ook vaak terug te vinden is in textielvezels zoals fleece. Hierdoor is het bestand tegen haast iedere weersomstandigheid. Het vloerkleed is handgeweven op de traditionele manier, waarbij in dit geval gebruik is gemaakt van de Dhurrie techniek. Dit is een weeftechniek waarbij niet gestapeld, maar plat geweven wordt. Dit maakt dat vloerkleden makkelijk te onderhouden zijn, omdat vuil zich nauwelijks kan ophopen tussen het garen. Echt traditioneel vakmanschap is vereist, en dat is ook terug te zien in de knoopdichtheid van wel 37.800 knopen per vierkante meter!

Naast dat het Oaxaca Vloerkleed Outdoor uw tuin op zal vrolijken en een eigen sfeer geeft, is het ook binnen te plaatsen. Omdat het PET materiaal in draden is aangebracht heeft het vloerkleed nog steeds de huiselijke kenmerken, en voelt het nog heerlijk aan. Dit design is dus ideaal voor degene die graag een vloerkleed onder de eettafel zouden leggen, maar ook voor huishoudens met huisdieren of kleine kinderen is het PET materiaal geen overbodige luxe.

Oaxaca komt in 3 afmetingen en heeft bij alle varianten een hoogte van 7 mm. Het vloerkleed is te onderhouden door het uit te schudden en schoon te spuiten met de tuinslang. Voor het interieur is aan te raden om gebruik te maken van warm water in combinatie met een milde zeep.

Oaxaca Vloerkleed Outdoor


✓ Vervaardigd volgens ‘Dhurrie’ techniek
✓ Vervaardigd uit 100% PET
✓ Geschikt voor intensief gebruik
✓ In 3 afmetingen
✓ Bestand tegen water

Vragen over het Oaxaca Vloerkleed Outdoor van Nanimarquina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Oaxaca Vloerkleed Outdoor.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Merk Nanimarquina
Hoogte 0.7
Opties Buiten te gebruiken

Oaxaca Outdoor

l. 240 x b. 170 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.621

Oaxaca Outdoor

l. 300 x b. 200 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.384

Oaxaca Outdoor

l. 400 x b. 300 cm.

Levertijd: 13 - 14 weken
€ 4.768

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit