Nanimarquina Silhouette Vloerkleed

By Jaime Hayon

Omschrijving

Het Nanimarquina Silhouette Vloerkleed is een ontwerp van Jaime Hayon en dit bijzondere design vrolijkt zonder twijfel iedere ruimte meteen op. Hayon heeft de illustraties van de gezichten verdeeld over verschillende hoeken van het vloerkleed om zo diverse perspectieven te bieden. Op deze manier kan het vloerkleed dus in elke ruimte, op elke manier neergelegd worden zonder dat dit afdoet van de illustratie. De naam heeft het vloerkleed te danken aan de elegante lijnen die de silhouetten van denkbeeldige personages illustreren. De verschillende lijnen die vloeiend in elkaar overlopen en elkaar kruisen zorgen voor een mooie compositie.

Het Silhouette Vloerkleed is verkrijgbaar in drie afmetingen. Het vloerkleed is met de hand gemaakt door middel van de Kelim techniek en bestaat uit 100% Nieuw-Zeeland wol. Door de techniek die gebruikt is, is het vloerkleed plat geweven en heeft dus geen pool. De bovenkant van het kleinste formaat (l. 150 x 120 cm.) is omgeplooid, waardoor er een sleuf ontstaat. In deze sleuf kunt u zelf een lat of buis steken, waardoor het kleinste vloerkleed ook verticaal aan de muur kan worden gehangen. De grotere formaten kunnen alleen als vloerkleed worden gebruikt. Het vloerkleed is tevens ook beschikbaar in een outdoor variant, ideaal om uw tuin mee op te vrolijken!

Afmeting:
- l. 150 x b. 120 cm.
- l. 240 x b. 170 cm.
- l. 300 x b. 200 cm.

Heeft u interesse in een grotere afmeting? Neem hiervoor contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Nanimarquina Silhouette Vloerkleed


✓ Drie afmetingen
✓ Materiaal: 100% Nieuw-Zeeland wol
✓ Handgeweven
✓ Outdoor variant beschikbaar

Vragen over het Silhouette Vloerkleed van Nanimarquina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Nanimarquina Silhouette Vloerkleed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics

Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Jaime Hayon
Garantie 2 jaar
Merk Nanimarquina

Silhouette Vloerkleed

l. 150 x b. 120 cm.

Levertijd: 11 - 12 weken
€ 1.143

Silhouette Vloerkleed

l. 240 x b. 170 cm.

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 2.589

Silhouette Vloerkleed

l. 300 x b. 200 cm.

Levertijd: 11 - 12 weken
€ 3.811

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit