HAY New Order Rekkensysteem

By Stefan Diez

Omschrijving

Tijden veranderen, en dus ook de manier waarop we ons leven 'opbergen'. In plaats van stapels papier en meters rijen van ringbandmappen verzamelen we onze informatie nu in digitale clouds, netjes en georganiseerd naast duizenden foto's, films en muziek. Het digitale tijdperk heeft niet alleen een grote impact binnen het gebied van de revolutie zelf, maar ook daarbuiten, met inbegrip van onze relatie tot architectuur en meubels. Grenzen vervagen met de voortdurende miniaturisatie van digitale apparaten en een steeds krachtiger wereldwijde data-infrastructuur.

HAY heeft op deze veranderingen ingespeeld met een eigentijdse oplossing passend bij de behoeften van �Ã�³nze generatie. New Order kent een nieuwe manier van opbergen, geheel toegepast op de hedendaagse behoeften. New Order heeft, door zijn hoge precisie en uitzonderlijke eigenschappen, een groot potentieel in de wereld van werkruimten. Een opbergsysteem met een indrukwekkende veelzijdigheid is datgene wat we tegenwoordig nodig hebben en New Order biedt het u.

New Order is een baanbrekend rekkensysteem, vervaardigd uit aluminium, die zorgt voor eindelose variaties.

Het New Order systeem omvat verschillende soorten componenten die u kunt mixen en integreren:
- Slanke, platte standaard planken,
- Mooie schappen voor het tentoonstellen van persoonlijke bezittingen, kuntvoorwerpen en andere curiosa die van speciale betekenis zijn,
- Deurtjes, voorzien van een handig schuifsysteem, en
- Achter- en zijpanelen.

New Order is een nieuwe manier van het organiseren van ons dagelijks leven. Het systeem is in staat om de meest uiteenlopende functies te integreren met sterke materialen en een eigentijds kleurenschema. Met het al dan niet toevoegen van de verschillende componenten kunt u New Order precies zo ontwerpen en gebruiken dat het systeem precies ansluit bij uw individuele behoeften en voorkeuren.

New Order is voor HAY ontwikkeld in samenwerking met Stefan Diez Office.

Materialen: gepoedercoat aluminium in combinatie met houten deuren en panelen

Kleurenkeuzen voor het aluminium frame:
- Army,
- Chocolade,
- Licht grijs,
- Geel,
- Rood,
- Charcoal.

Kleurenkeuzen voor de deuren en/of panelen:
- Gebeitst licht grijs essenhout,
- Zwart gebeitst essenhout,
- Naturel eikenhout,
- Naturel essenhout.

De New Order uitvoering Open Sideboard with top tray in de kleur charcoal (antraciet), is direct online te bestellen (zie afbeelding).

Open Sideboard with top tray bestaat uit de volgende onderdelen:
- 1x tray top met breedte 100 cm.
- 2x shelf met breedte 100 cm.
- 2x profile set, enkel

Voor het bestellen van andere combinaties vragen wij u contact op te nemen met onze afdeling verkoop via telefoon - NL: � (0) 73 612 6624 / BE: � (0) 3808 4190 - of per email op customerservice@misterdesign.com. Onze afdeling verkoop helpt u graag verder!

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u meer informatie over de vele verschillende mogelijkheden wenst!

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Stefan Diez
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 34
Hoogte 79.5
Breedte 100

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit