New Works Covent Barkruk

By ARDE

Omschrijving

De New Works Covent Barkruk is een ontwerp van ARDE. De Deense ontwerpstudio hecht waarde aan het belang van een artistieke insteek. De Covent Barkruk is onderdeel van de Covent meubelserie. De serie is geïnspireerd op het welbekende lijnenspel in het geometrisch-abstracte werk van Piet Mondriaan. Kenmerkend voor het werk van Mondriaan is het gebruik van zwarte horizontale en verticale lijnen. Deze lijnen en verhoudingen zijn terug te zien in het frame van de Covent Barkruk.

De focus ligt bij deze barkruk op het ranke frame. Het ontwerp is minimalistisch met tegelijkertijd een sterk en uitgesproken karakter. Het onderstel is gemaakt van staal met een zwarte poedercoating. De constructie van het frame zorgt voor stabiliteit. De horizontale lijnen geven het frame stevigheid en biedt tevens een plaats om de voeten op te kunnen steunen. De solide zitting vormt een mooi elegant contrast met het luchtige frame. De zitting is gemaakt van hoogwaardig schuim bekleed met stof.

Voor de stoffering van de kruk heeft u de keuze uit verschillende stof- en lederuitvoeringen. Een aantal varianten zijn direct te bestellen. Zit uw favoriet er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Onze interieuradviseurs helpen u graag verder.

De Covent Barkruk is verkrijgbaar in twee versies die van elkaar verschillen in hoogte. De hoogte van de eerste variant is 65 centimeter. De tweede variant is 75 centimeter hoog. De breedte van beide Covent Barkrukken is 46 centimeter en de diepte is 36 centimeter.

New Works Covent Barkruk


✓ Geïnspireerd op het lijnenspel van Mondriaan
✓ Licht frame
✓ Solide kuipzitting
✓ Verkrijgbaar in verschillende varianten

Vragen over de Covent Barkruk van New Works?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de New Works Covent Barkruk.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer ARDE
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk New Works
Diepte / Lengte 36 cm
Breedte 46 cm
Hoogte 65 / 75 cm

Covent Barkruk - h. 65 cm

Kvadrat Remix 2 233 / Zwart Frame

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 399

Covent Barkruk - h. 75 cm

Kvadrat Remix 2 233 / Zwart Frame

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 399

Covent Barkruk - h. 65 cm

Royal Nubuck Stone 30255 / Zwart frame

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

Covent Barkruk - h. 75 cm

Royal Nubuck Stone 30255 / Zwart frame

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit